Αυτός είναι ο τρόπος φροντίδας για τη χορδή των καρδιών

Αυτός είναι ο τρόπος φροντίδας για τη χορδή των καρδιών

Αυτός είναι ο τρόπος φροντίδας για τη χορδή των καρδιών

Αν σας αρέσει να φυτεύετε φυτά στο σπίτι σας Πιθανότατα έχετε συναντήσει φυτά Cerophygia, γνωστά και ως String of Hearts. Αυτά τα φυτά είναι γνωστά για το σχήμα των φύλλων τους – μικροσκοπικές καρδιές. που συνδέονται με αμπέλια σε γλάστρες Φαίνονται όμορφα και αν και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα Αλλά σαφώς αξίζουν τον κόπο.

Ο τρόπος με τον οποίο φροντίζετε τα φυτά σας είναι σημαντικός για να τα διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, υγιή και να προσφέρετε φρέσκο ​​αέρα και όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Μάθετε πώς να φροντίζετε αυτό το όμορφο ποιητικό φυτό με απλά βήματα. Μόλις λίγα βήματα! Η καρδιά σας σύντομα θα φροντιστεί καλά.

Τι είδους φυτό είναι το Saijai;

Οι καρδιές από χορδές αποτελούν μέρος της οικογένειας των παχύφυτων. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι απίστευτα σημαντική, ώστε να γνωρίζετε πώς να φροντίζετε σωστά την καρδιά σας.

Τα παχύφυτα αγαπούν τη μακροζωία και τον ζεστό καιρό. Τείνουν να ζουν σε ζεστά κλίματα με πολύ λίγο νερό. Αν ψάχνετε για κάτι που θα εμπλουτίσει την κουζίνα ή το σαλόνι σας. Αυτά είναι υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου.

Το δέντρο της καρδιάς έχει φύλλα σε σχήμα καρδιάς, καθένα από τα οποία συνδέεται με ένα τράβηγμα αμπέλου.

Αυτά τα χαριτωμένα μικρά φυτά προσθέτουν ομορφιά όπου κι αν τα τοποθετήσετε. Εφόσον υπάρχει αρκετό ηλιακό φως για να τα ταΐσει, τα παχύφυτα είναι πολύ δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε φτηνές χορδές καρδιάς. Μην ανησυχείτε όμως, αυτά τα όμορφα φυτά αναπαράγονται πολύ εύκολα!

Μάθετε πού να βάλετε την καρδιά σας

Οι χορδές της καρδιάς είναι γνωστές για υπανάπτυκτες. Είναι σχεδόν σαν αμπέλια. αυξάνεται ή μειώνεται με την ηλικία για όμορφα αποτελέσματα Τοποθετήστε μια εσωτερική διάταξη καρδιάς δίπλα σε ένα παράθυρο ή σε μια ψηλή κρεμαστή ζαρντινιέρα. Με αυτόν τον τρόπο όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο χώρο πιάνει.

όταν φυτεύεις καρδιές στο σπίτι Τοποθετήστε το κοντά σε ένα παράθυρο ή σε μια κρεμαστή ζαρντινιέρα.

Το μάτσο καρδιές που κρύβονται μέσα από το παράθυρο είναι ένα όμορφο θέαμα. Αν το αγαπημένο σας φυτό είναι φυτό εξωτερικού χώρου και μέρος του κήπου Δοκιμάστε να το τραβήξετε στον τοίχο του κήπου. Εάν δεν έχετε τοίχο κήπου Το καλύτερο μέρος είναι να το τοποθετήσετε σε μια κρεμαστή γλάστρα. Τα κλήματα τείνουν να πέφτουν από τον πάτο της γλάστρας καθώς το φυτό γερνάει.

νερό για την καρδιά σου

Σαν χυμώδες μέλος της οικογένειας. Η καρδιά δεν χρειάζεται πολύ νερό.

πριν ρίξει νερό για να χορτάσει

 • ελέγξτε την υγρασία του εδάφους
 • Θυμηθείτε την τελευταία φορά που ποτίσατε
 • Δείτε αν τα φυτά σας είναι υγιή.
Ποτίστε την καρδιά σας μόνο όταν το χώμα είναι στεγνό για να αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα του φυτού.

Μια γενική συμβουλή για τα παχύφυτα είναι να ελέγξετε τη στάθμη του νερού στο έδαφος πριν το πότισμα. Το πολύ νερό μπορεί να βλάψει την καρδιά σας. Επομένως, να είστε προσεκτικοί και να παρακολουθείτε την υγρασία του εδάφους. Εάν το χώμα κάτω από το δάχτυλο είναι ελαφρώς υγρό Είναι καλύτερο να περιμένετε λίγες μέρες πριν το πότισμα. Για αυτά τα φυτά, θα πρέπει να ποτίζονται λιγότερο από το νερό.

Μερικές καρδιές προτιμούν περιόδους ξηρασίας ανάμεσα στα ποτίσματα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε έως ότου το νερό στεγνώσει τελείως πριν ποτίσετε για δεύτερη φορά. Αυτό το φυτό είναι ευαίσθητο στη σήψη των ριζών από το υπερβολικό πότισμα. που μπορεί να το σκοτώσει

Αν φοβάστε να ποτίσετε υπερβολικά το φυτό σας, δείτε τα φύλλα. (Και το χώμα είναι πολύ στεγνό) Ήρθε η ώρα να ποτίσουμε!

Πώς μοιάζει ένα φυτό με πολύ νερό;

Αν ποτίζετε πολύ Το δέντρο σας μπορεί να πεθάνει από τη σήψη των ριζών. Αυτό τείνουν να αντιμετωπίζουν τα παχύφυτα όταν υπάρχει πολύ νερό.

Οι υπερβολικές ποσότητες καρδιακών υγρών μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • μαραμένα φύλλα
 • κίτρινη κάρτα
 • οίδημα

Όλα αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι σημάδια ότι το φυτό σας παίρνει πολύ νερό. Μπορεί όμως να είναι και σήψη ριζών. Η σήψη των ριζών είναι όταν η υπερβολική υγρασία από το υπερβολικό πότισμα διεισδύει στις ρίζες. Βασικα Οι ρίζες του φυτού σας θα πνιγούν λόγω του υπερβολικού νερού και του ανεπαρκούς αέρα.

Όλη η υγρασία στις ρίζες επιτρέπει σε μύκητες, μούχλα και άλλα βακτήρια να αναπτυχθούν, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σήψη των ριζών και να σκοτώσουν το φυτό.

Εάν το φυτό σας έχει κίτρινα φύλλα Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τα φυτά σας έχουν έλλειψη σιδήρου. που προκαλείται από την παροχή υπερβολικού νερού Τα μαραμένα φύλλα άρχισαν να πέφτουν. που δεν είναι καλό σημάδι

Το υπερβολικό πότισμα των φυτών προκαλεί οίδημα. Εμφανίζεται όταν υπάρχουν σταγονίδια νερού ή κηλίδες ανάμεσα στα φύλλα ή στα φύλλα. Αυτά τα υγρά σημεία τελικά γίνονται καφέ και μαύρα και τρώνε το φυτό. Αν το φυτό πάρει πολύ νερό Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε το υπερβολικό νερό.

Πώς να σώσετε μια συντετριμμένη καρδιά

Για να σώσεις τη μαραμένη καρδιά σου Υπάρχουν μερικές επιλογές. Μπορείτε είτε να μεταμοσχεύσετε το φυτό σας σε νέα γλάστρα είτε να το πολλαπλασιάζετε από χούμο.

Εάν το δέντρο σας έχει καταστραφεί από τις ρίζες Θα πρέπει να αναπαράγετε Εάν το δέντρο σας δεν έχει καταστραφεί πολύ Μπορείτε να μετακινήσετε τη συμβολοσειρά της καρδιάς σας σε μια νέα τοποθεσία. Και μην ξεχνάτε τουλάχιστον να ποτίζετε τα φυτά σας! Είναι προτιμότερο να περνάς την ξηρασία με καλοσύνη παρά να σε κυριεύει.

ηλιακό φως και θερμοκρασία

Γιατί είναι μέρος της ζουμερής οικογένειας. Η καρδιά χρειάζεται ηλιακό φως και ζεστές θερμοκρασίες. Αν και δεν χρειάζεται άμεσο ηλιακό φως. Αντίθετα, θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο ή με παράθυρο με δυτικό προσανατολισμό.

Δώστε στο φυτό αρκετό ηλιακό φως για να θεραπεύσει μια υδαρή καρδιά.

Χρειάζεστε μια σειρά από καρδιές:

 • Η θερμοκρασία είναι περίπου 80-85 βαθμούς.
 • Ηλιοκαμένο αλλά όχι ηλιοκαμένο
 • περίπου 60 βαθμούς το χειμώνα

Αυτά τα φυτά λατρεύουν τη ζέστη, επομένως οι 80-85 βαθμοί είναι ιδανικοί για αυτά το καλοκαίρι.Ένας χειμώνας 60 βαθμών θα πρέπει να είναι αρκετός για να επιβιώσουν. Εάν ζείτε σε ένα ζεστό περιβάλλον Οι καρδιές μπορούν να αναπτυχθούν έξω και μπορεί να επιβιώσουν, ωστόσο, εάν ζείτε σε ψυχρό κλίμα. Είναι σημαντικό να κρατάτε τα φυτά σε εσωτερικούς χώρους για να τα προστατεύετε από το κρύο.

Το φως του ήλιου είναι το καλύτερο για αυτά τα φυτά. Αλλά δεν μπορούν να ανεχθούν το άμεσο ηλιακό φως. Ελέγξτε τα φύλλα για να δείτε εάν το φυτό σας παίρνει αρκετό ηλιακό φως. Εάν τα φυτά σας χρειάζονται περισσότερο φως Τα φύλλα θα φαίνονται πιο χλωμά και λιγότερο μαρμάρινα από το συνηθισμένο. Μια υγιής καρδιά με όμορφο μαρμάρινο σχέδιο σε όλα τα φύλλα.

Βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα του φυτού σας δεν είναι καμένα. Αυτό είναι ένα άλλο σημάδι υπερβολικού άμεσου ηλιακού φωτός. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα μετακινήσετε σε μια τοποθεσία με λιγότερο φως. Το ανεπαρκές ηλιακό φως μπορεί να βλάψει την καρδιά σας.

θρέψτε την καρδιά σας

Τα φυτά χρειάζονται λίπασμα για να απορροφούν βιταμίνες και μέταλλα για να παραμείνουν υγιή και ευτυχισμένα. Ορισμένα φυτά χρειάζονται περισσότερο λίπασμα από άλλα. Για τις χορδές της καρδιάς, είναι πολύ απλό όταν πρόκειται για κομπόστ:

 • μισό αραιωμένο
 • αρκετά σπάνιο
 • κανένα το χειμώνα

Αυτό το φυτό είναι πολύ εύκολο στη φροντίδα. και δεν χρησιμοποιήθηκε λίπασμα. Ορισμένα φυτά χρειάζονται πολλή βοήθεια με το λίπασμα, την τροφή και τις βιταμίνες που πρέπει να λαμβάνουν σε τακτική βάση. Οι ορχιδέες, για παράδειγμα, χρειάζονται εβδομαδιαία φυτική τροφή και λίπασμα για να παραμείνουν υγιείς.

Μια καρδιά χρειάζεται μόνο μια φορά ημι-αραιωμένο λίπασμα και δεν χρειάζεται λίπασμα το χειμώνα.

τυχερός για σένα Δεν χρειάζεσαι τόσες καρδιές. Το μόνο λίπασμα που χρειάζεστε είναι αραιωμένο στο μισό. Αυτό σημαίνει ότι το λίπασμα αραιώνεται με νερό και δεν είναι τόσο επιθετικό όσο άλλα λιπάσματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε το κομπόστ σας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε περισσότερα. που σας εξοικονομεί χρήματα

Αυτά τα φυτά πρέπει να γονιμοποιούνται μία φορά το μήνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. αλλά δεν πρέπει να βάζει πέτρα Δεν πειράζει αν σταυρώσεις http://www.rustburgpharmacy.com ή δύο μήνες επειδή το εργοστάσιό σας είναι αυτάρκης. το χειμώνα Η καρδιά μπαίνει σε φάση ηρεμίας. Δεν θα μεγαλώσουν ή θα απαιτήσουν πολλή φροντίδα.

Η λίπανση της καρδιάς θα έχει ως αποτέλεσμα την ανθοφορία. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της ιδιοκτησίας ενός δέντρου. Τα λουλούδια Puangkram έχουν ένα όμορφο φούξια ροζ χρώμα. Και αν προσθέσετε τη σωστή ποσότητα λιπάσματος (σε μικρές μερίδες), τα λουλούδια θα ανθίσουν. Προσέξτε να μην κάνετε υπερβολική λίπανση γιατί αυτό θα βλάψει το φυτό και θα το εμποδίσει να ανθίσει.

Μάθετε πώς να αλλάξετε την καρδιά σας.

Τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου σε ένα ή άλλο σημείο πρέπει να ξαναφυτευτούν για να δώσουν στις ρίζες τους χώρο να αναπτυχθούν. Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά καθώς μεγαλώνουν πάρα πολύ ή πολύ γρήγορα.

Πρέπει να εισαγάγετε ξανά:

 • Φυτεύεται ετησίως για μισό χρόνο σε μικρές γλάστρες.
 • Κάθε 2-2,5 χρόνια για μεγαλύτερα φυτά σε γλάστρες
 • Εάν παρατηρήσετε ότι τα φυτά σας επηρεάζονται
Γιατί η χορδή της καρδιάς δεν είναι ένα μεγάλο παχύφυτο. Έτσι, δεν χρειάζεται να μετακινήσετε ένα νέο δοχείο.

Εάν έχετε έναν μικρό πάγκο επιφάνειας εργασίας ή κουζίνας στην καρδιά σας. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την επανεκκίνηση παρά μόνο μετά από ένα χρόνο και μερικούς μήνες. Εάν θέλετε το φυτό σας να αναπτυχθεί, μεταφέρετέ το σταδιακά σε μια νέα γλάστρα όχι μεγαλύτερη από την αρχική γλάστρα. Η φύτευση μιας γλάστρας που είναι μεγαλύτερη από την αρχική γλάστρα τείνει να πνίγει τις ρίζες.

Αν θέλετε το δέντρο να έχει το ίδιο μέγεθος Μετακινήστε το στην ίδια κατσαρόλα ή σε άλλη κατσαρόλα ίδιου μεγέθους. αλλά κόψε λίγο τις ρίζες Πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται όσο διατηρεί ένα συμπαγές σχήμα. Σχεδιασμένο σε μια μικρή γλάστρα όπου μένει.

Εάν έχετε μεγάλη κατσαρόλα, είστε ικανοποιημένοι. Θα πρέπει να μετακινείτε τα φυτά σας κάθε λίγα χρόνια. Κάντε αυτό το καλοκαίρι όταν τα φυτά σας είναι πιο υγιή. Ο χειμώνας είναι η εποχή που τα φυτά ξεκουράζονται.

Εάν παρατηρήσετε ότι το φυτό σας έχει προβλήματα σήψης των ριζών Ή αν παρατηρήσετε ότι τα φυτά φαίνονται πιο θαμπά από το συνηθισμένο. Ήρθε η ώρα να μεταβείτε σε ένα νέο δοχείο. Τα φυτά χρειάζονται χώρο για να αναπτυχθούν. και αν οι ρίζες έχουν προσβληθεί από μύκητες ή βακτήρια Το να κόψετε τα επηρεαζόμενα μέρη και να μετακινήσετε το φυτό σε μια νέα τοποθεσία μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να το σώσετε.

Μάθετε πώς να απλώνετε την καρδιά σας.

όταν τα φυτά αναπαράγονται Ξεκινά τα πρώτα βήματα στην αναπαραγωγή και αναπαραγωγή. Αν θέλετε να έχετε περισσότερες από μία καρδιές στο σπίτι σας. ή αν θέλετε να το κάνετε δώρο σε έναν φίλο Πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο πολλαπλασιασμού αυτού του φυτού.

Υπάρχουν τρεις μέθοδοι πολλαπλασιασμού για τα φυτά της καρδιάς. Περιλαμβάνουν:

Το υπέροχο με τις χορδές καρδιάς είναι ότι τείνουν να απλώνονται πολύ εύκολα. και με λίγο διαφορετικό τρόπο Μπορείτε να έχετε περισσότερες από μία καρδιές ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε εύκολα να πολλαπλασιάσετε τις καρδιές σε νερό, χώμα ή κόνδυλους.

διανομή νερού

Η μέθοδος διανομής νερού είναι πολύ απλή και είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος γιατί είναι απλή. Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε το μέρος του αμπελιού που θέλετε να διαδώσετε από την καρδιά σας. Χρησιμοποιώντας ψαλίδια κήπου, κόψτε προσεκτικά ένα μέρος του αμπελιού από το φυτό και μεταφέρετέ το σε ένα ποτήρι νερό.

Μετά από λίγες μέρες ή εβδομάδες Το φυτό πρέπει να αρχίσει να βγάζει ρίζες. Φροντίστε να διαδώσετε τη σωστή εποχή του χρόνου. για τους αδύναμους Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το σώμα είναι πιο δυνατό και υγιές. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή καθώς υπάρχει άφθονη ηλιοφάνεια και ζεστές θερμοκρασίες.

Ο καλοκαιρινός ήλιος και η ζέστη επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπτυξης των ριζών και επιταχύνουν την αναπαραγωγή. σε αυτό το περιβάλλον Οι ρίζες πρέπει να εμφανιστούν σε μερικές μέρες.

εξάπλωση του εδάφους

Ο τρόπος ισοπέδωσης του εδάφους είναι αρκετά απλός. Γιατί θα είστε σίγουροι ότι το Saijai σας μπορεί να σας βοηθήσει.

Για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος, θα χρειαστείτε τη σωστή ποσότητα χώματος, νερού και φωτός σε ξεχωριστές γλάστρες.

Απλώς βρείτε το μέρος του φυτού που έχει φύλλα και μίσχους. Χρησιμοποιήστε ψαλίδια κήπου Κόψτε το σωστό μέρος του αμπελιού. Βεβαιωθείτε ότι οι άκρες των αμπελιών που φυτεύετε στο έδαφος είναι άφυλλες. Αν είναι έτσι Αφαιρέστε τα περιττά φύλλα και φυτέψτε το αμπέλι στο έδαφος.

Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή έχει ποτιστεί. Το νερό είναι πολύ σημαντικό κατά την αναπαραγωγή. για καλύτερα αποτελέσματα Ποτίστε μία φορά την εβδομάδα για να διατηρείται το έδαφος πάντα υγρό. Φροντίστε να τοποθετήσετε τα πολλαπλασιαζόμενα φυτά σας στη σωστή ποσότητα ηλιακού φωτός. Βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεται στο άμεσο ηλιακό φως, καθώς η περιοχή μπορεί να είναι πολύ σκληρή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο χώρος θα πρέπει να έχει αρκετό καθαρό αέρα. Ο αέρας είναι απαραίτητος για να εδραιωθούν οι νέες ρίζες και να αναπτυχθούν σε υγιείς ενήλικες ρίζες.

Πολλαπλασιασμός κονδύλων

Καθώς τα φυτά σας μεγαλώνουν και γίνονται πιο δυνατά Θα αρχίσετε να παρατηρείτε μικροσκοπικούς κόμπους. στο δέντρο ανάμεσα στα φύλλα Αυτά είναι μέρος της διαδικασίας δημοσίευσης και θα σας βοηθήσουν πολύ. λέγονται κεφάλια

όταν κλαδεύουν αμπέλια για πολλαπλασιασμό Φροντίστε να κόψετε αυτά τα μέρη με κόμπους. σε ξεχωριστά πήλινα αγγεία να φυτέψει το αμπέλι και το χώμα με μια χούφτα Αυτό είναι απαραίτητο για να φυτρώσουν τα φυτά σας.

Εξαιτίας αυτών των κόμπων, οι χορδές της καρδιάς είναι πολύ εύκολο να ξεδιπλωθούν. Φυσικά, αυτά τα φυτά πολλαπλασιάζονται αν τα αφήσετε να αναπτυχθούν και να εγκατασταθούν στα στρώματα του εδάφους από κάτω. Εάν το εξόγκωμα είναι θαμμένο στο χώμα Με αρκετή τύχη και φροντίδα, ο σπόρος θα φυτρώσει.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο Πάρτε το μέρος του φυτού που έχει τον κόνδυλο χωρίς να αποχωρίζεται από το μητρικό φυτό. Σκάψτε το στο χώμα της γλάστρας και περιμένετε μέχρι να ριζώσει. όταν οι ρίζες έχουν φυτρώσει Μπορείτε να τα κόψετε από το μητρικό φυτό και να τα φυτέψετε σε ξεχωριστές γλάστρες.

Εάν δεν έχετε πολλαπλασιάσει ποτέ φυτά στο παρελθόν. Το να έχεις καρδιά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσεις. Φροντίστε να ποτίζετε το χώμα και να το διατηρείτε σε ηλιόλουστη θέση.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *