Μπορείτε να διασταυρώσετε επικονιάσεις διαφορετικών τύπων αγγουριών;

แตงกวาบนเตียงในสวน

Μπορείτε να διασταυρώσετε επικονιάσεις διαφορετικών τύπων αγγουριών;

Τα αγγούρια είναι μια δημοφιλής καλλιέργεια κήπου και καλλιεργούνται από τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τα πρώτα αγγούρια καλλιεργήθηκαν στην Ινδία. Σήμερα, καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρήσεις στη μαγειρική. Ένα από τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στη μακροζωία των αγγουριών στους κήπους μας είναι ότι τα αγγούρια σπέρνονται εύκολα. Αλλά αυτό γεννά το ερώτημα – Μπορούν τα αγγούρια να επικονιάσουν τον κήπο σας;

Εάν καλλιεργείτε περισσότερα από ένα είδη αγγουριού Μπορεί να ανησυχείτε για τη διασταυρούμενη επικονίαση. Ή ίσως θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να φτιάξετε το δικό σας και να δείτε αν μπορείτε να επικονιάσετε τα αγγούρια για να δημιουργήσετε νέες ποικιλίες. Κάθε κηπουρός και κηπουρός είναι διαφορετικός. Σε ορισμένους κηπουρούς αρέσει να το κάνουν επίτηδες. Ενώ άλλοι κηπουροί προτιμούν να αποφεύγουν τη διασταυρούμενη επικονίαση.

Μπορούν λοιπόν τα αγγούρια να επικονιαστούν; Η απάντηση είναι τόσο απλό όσο και σύνθετοΠαρακάτω είναι η σύντομη απάντηση που ακολουθείται από τη μεγάλη απάντηση όταν πρόκειται για διασταυρούμενη επικονίαση! Ας σκάψουμε!

σύντομη απάντηση

Οποιοδήποτε αληθινό αγγούρι (αγγούρι sativa) Διασταυρώθηκε το ίδιο είδος με το Αγγούρι. Η ποικιλία “Marketmore 76”, για παράδειγμα, είναι μια ποικιλία αμερικανικής κοπής. Ταξινομείται ως η «Εθνική» ποικιλία επειδή είναι και οι δύο ποικιλίες τουρσί. C. sativusΑγγλικά, ιαπωνικά και περσικά αγγούρια C. sativus και προωθούνται ο ένας στον άλλο. όποιος C. sativus Η ποικιλία δεν μοιάζει με κανένα άλλο αγγούρι. αγγούρι Εκτός αν πρόκειται για ποικιλία πεπονιού ή κολοκυθιού. C. sativus.

Long Answer & Cucumber Overview

Λάβετε μια σύντομη επιστημονική ενημέρωση. αυτό μπορεί να βοηθήσει Κατανόηση της διασταυρούμενης επικονίασηςΟι βοτανολόγοι ταξινομούν τα φυτά σε πιο συγκεκριμένο βαθμό σε γένη και είδη. αγγούριο διαγωνισμός είναι sativusΜπορεί να το βρείτε να ονομάζεται C. sativusΣύνοψη του επωνύμου.

αγγούρι sativa Τα βοτανικά μέλη της οικογένειας των αγγουριών, μαζί με τα πεπόνια, τα κολοκυθάκια, τις χειμερινές κολοκύθες και τις κολοκύθες, όλα τα φυτά αγγουριού έχουν παρόμοια ανάπτυξη αμπέλου. Τα φύλλα είναι βαθιά λοβωτά και έλικες.

Σχεδόν όλα τα αγγούρια δεν είναι ανθεκτικά στον παγετό. Τα κίτρινα έως πορτοκαλί άνθη αναπτύσσονται ως αρσενικά και θηλυκά άνθη στο ίδιο φυτό. Τελικά, το θηλυκό άνθος θα εξελιχθεί σε καρπό εάν γονιμοποιηθεί από το αρσενικό άνθος.

σύμφωνα με τη διωνυμική ονοματολογία Cucurbitae (δυαδική ονοματολογία) που ιδρύθηκε από τον βοτανολόγο Carl Linnaeus το 1700. Το γένος και το γένος γράφονται συνήθως με πλάγια και λατινικά. Για τα ανθοφόρα φυτά, η οικογένεια σχηματίζεται από φυτά με παρόμοιες δομές ανθοφορίας. Cucurbitae είναι η ταξινόμηση. ευρεία της οικογένειας των αγγουριών που είναι ένα επίπεδο πάνω από το γένος

πώς μεγαλώνουν

Νεαρά αγγούρια στον κήπο
Τα αγγούρια αυτογονιμοποιούνται καθώς παράγουν αρσενικά και θηλυκά άνθη στο ίδιο φυτό.

Αν καλλιεργείτε αγγούρια Μπορεί να παρατηρήσετε κοκκίνισμα. Κίτρινα λουλούδια διακοσμούν το αμπέλι.Γυρίστε την πλάτη σας και μετά από λίγες μέρες τη θέση τους παίρνουν αγγουράκια! Τα άνθη αγγουριού επωφελούνται από τη σκληρή δουλειά των εντόμων που επικονιάζουν άλλα άνθη αγγουριού. πλησίον Οι μέλισσες είναι γνωστό ότι έχουν την ικανότητα να σηκώνουν βαριά ως επικονιαστές αγγουριού.

Τα αγγούρια μπορούν να καλλιεργήσουν αρσενικά και θηλυκά άνθη στο ίδιο δέντρο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν το έντομο μεταφέρει τη γύρη από το ένα λουλούδι στο άλλο, Το θηλυκό άνθος γίνεται καρπός αγγουριού. μετά από πιο προσεκτική επιθεώρηση Υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ αρσενικών και θηλυκών λουλουδιών στο σχήμα του στελέχους στο τέλος του άνθους.

Όλα τα μέλη της οικογένειας των αγγουριών έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά ανθοφορίας.Ωστόσο, τα άνθη της κολοκύθας είναι μεγάλα σε σύγκριση με τα μικρότερα άνθη αγγουριού. Αν τα λουλούδια σας δεν δίνουν πολύ καρπό Πιθανώς προκαλείται από λιγότερη επικονίαση. Φυτέψτε επιπλέον λουλούδια για να ενθαρρύνετε την επικονίαση. Βοηθά στην αύξηση του αποτελέσματος. (και επικονίαση φυτών)

Τι είναι η διασταυρούμενη επικονίαση;

Οι μέλισσες γονιμοποιούν τα άνθη του αγγουριού.
Η διασταυρούμενη επικονίαση μεταβάλλει τα γονιδιώματα των φυτών με τη βοήθεια εντόμων, ανέμων ή ανθρώπων για να τους επιτρέψει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες ανάπτυξης.

Διασταυρούμενη επικονίαση είναι η επικονίαση δύο ή περισσότερων ειδών κατά τη διάρκεια της επικονίασης. Η διασταυρούμενη επικονίαση συμβαίνει φυσικά μέσω των εντόμων. ή άνεμος, ή σκόπιμα από τον άνθρωπο με σκοπό τον πολλαπλασιασμό των σπόρων.

Η μεταφορά γύρης είναι ο καλύτερος τρόπος της φύσης για τη διασφάλιση της γενετικής ποικιλότητας για τις μελλοντικές γενιές. Αυτή η ποικιλομορφία είναι μια αλλαγή στα γονίδια των φυτών που επιτρέπει στο είδος να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ανάπτυξης. καταπολέμηση νέων ασθενειών και αντιστέκονται στην πίεση από νέα παράσιτα

Οι άνθρωποι επιλέγουν προσεκτικά τα αγγούρια για τις σημαντικές ευεργετικές τους ιδιότητες, όπως η αντοχή στο ωίδιο, η χαμηλή πικράδα ή η πρώιμη συγκομιδή. Η σκόπιμη διασταυρούμενη επικονίαση για αναπαραγωγή είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτά περιλαμβάνουν την αναζήτηση λουλουδιών στο σημείο που ανοίγουν. Χειροκίνητη μεταφορά γύρης μεταξύ των λουλουδιών και καλύπτοντας τα άνθη για να αποτρέψετε την περαιτέρω είσοδο γύρης στα λουλούδια.

Ποιες ποικιλίες μπορούν να διασταυρωθούν;

αγγούρι sativa
αγγούρι sativa σταυρός με C. sativus είδη, αλλά όχι με αγγούρι είδος.

Οποιοδήποτε βοτανικό αγγούρι αγγούρι sativa περνώντας από όλα τα άλλα C. sativus αλλά όχι με άλλους αγγούρι είδη. Για παράδειγμα, Τα αγγούρια είναι πεπόνια.Συμπεριλάβετε το πεπόνι και το πεπόνι, για να μην αναφέρουμε τις φέτες αγγουριού. C. sativusΑυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φυτέψετε αγγούρια και καρπούζια δίπλα-δίπλα και να μην κάνετε διασταυρούμενη επικονίαση.

Δύο στενά συγγενικά φυτά που περιλαμβάνονται συχνά με τα αγγούρια είναι το αρμενικό αγγούρι και τα αγγουράκια και το αρμενικό αγγούρι.C. sativus) γιατί είναι διαφορετικά είδη.

Τα αρμενικά αγγούρια (ζωγραφισμένα φίδια) είναι αληθινά. πεπόνι αγγουριούκαι σχετίζονται πιο στενά με τα πεπόνια παρά με τα αληθινά αγγούρια. Τα αρμενικά αγγούρια μοιάζουν πολύ σε ανάπτυξη, εμφάνιση και γεύση με τα αγγούρια. Ευδοκιμούν σε θερμότερα κλίματα και είναι μεγαλύτερα και λιγότερο πικρά.

Τα αγγουράκια είναι μικρά οβάλ φρούτα που είναι μεγαλύτερα από τα κουμ κουάτ. Το φραγκόσυκο δέρμα του αγγουριού τους βοηθά. Ξεχωρίστε από άλλα είδη αγγουριών.Δεν είναι μέλη. αγγούρι τύπος και αληθινός Melothria scabraΩστόσο, εξακολουθούν να ανήκουν στην οικογένεια των πεπονιών και συχνά ομαδοποιούνται μαζί με τα αγγούρια λόγω της παρόμοιας γεύσης και χρήσης τους.Τα αγγουράκια είναι δημοφιλή στα τουρσιά και στα παραδοσιακά πιάτα.

Γιατί επικονίαση;

Τα αγγούρια μεγαλώνουν στο θερμοκήπιο.
Αν το αγγούρι γονιμοποιηθεί με άλλη ποικιλία Τα αγγούρια δεν θα αναπτυχθούν ως ποικιλία την επόμενη σεζόν.

Γιατί θέλετε να επικονιάζετε σκόπιμα τους επικονιαστές; Με απλά λόγια, η διασταυρούμενη επικονίαση είναι μια νέα μέθοδος αναπαραγωγής. είναι η διασταυρούμενη επικονίαση Το επόμενο βήμα είναι η συλλογή των σπόρων..

Ωστόσο, είναι για τον κηπουρό που θέλει να συλλέξει σπόρους μόνο από ανοιχτά επικονιασμένα αγγούρια. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια αγγούρια θα διασταυρωθούν με άλλες ποικιλίες. Αν το αγγούρι ανακατευτεί με άλλες ποικιλίες Τα αγγούρια δεν θα αναπτυχθούν όπως οι παλιές ποικιλίες την επόμενη σεζόν.

να διατηρούν σπόρους κατάλληλους για την ποικιλία Το καθήκον του κηπουρού είναι να αποτρέψει τη διασταυρούμενη επικονίαση με άλλες επιθυμητές ποικιλίες αγγουριού.

Πώς να ξεπεράσετε ή να αποτρέψετε τη διασταυρούμενη επικονίαση

Τα αγγούρια μεγαλώνουν στο θερμοκήπιο.
Εάν σκοπεύετε να διασταυρώσετε την επικονίαση για να δημιουργήσετε νέες ποικιλίες αγγουριού. Θα χρειαστεί να απομονώσετε ορισμένους επικονιαστές.

Αν θέλετε να κρατήσετε τους σπόρους και να τους φυτέψετε ανάλογα με το είδος τους Αντίθετα, σχεδιάστε να φυτέψετε μόνο έναν σπόρο. διάφορος C. sativus για την πρόληψη της διασταυρούμενης επικονίασης. Οι ανοιχτές γονιμοποιημένες ποικιλίες φαίνονται ίδιες κάθε χρόνο εάν δεν είναι διαθέσιμη η διασταυρούμενη επικονίαση. Αν και οι υβριδικές ποικιλίες αγγουριού F1 δεν γονιμοποιούνται σταυροειδώς, δεν επικονιάζονται σταυροειδώς. Αλλά δεν θα αναπτυχθούν ανάλογα με το είδος εάν οι σπόροι αποθηκεύονται.

Σκεφτείτε άλλα αγγούρια. φυτευτεί σε απόσταση μισού μιλίου από εσάς Μπορείτε να παραλείψετε τα αγγούρια του γείτονά σας μαζί σας! Ο διαχωρισμός της απόστασης δεν μπορεί να αποτραπεί. Επομένως, για να εξασφαλιστεί ότι οι σπόροι θα βλαστήσουν Πρέπει να επικονιάσεις και να αποκλείσεις τους επικονιαστές.

όταν διασταυρώνετε επικονιάζετε νέα είδη Ή, για να διατηρηθούν καθαροί πολλοί σπόροι, είναι απαραίτητο να διαχωριστούν οι επικονιαστές από τα φυτά. Ορισμένοι καλλιεργητές σπόρων χρησιμοποιούν ξεχωριστά κουτιά ή παλτά. Μοιάζει με μικρό σύρμα ή ξύλινο πλαίσιο καλυμμένο με δίχτυ εντόμων. Για ένα εκτεταμένο δέντρο αγγουριού Αυτά τα χωριστά κλουβιά μπορεί να είναι πολύ μικρά για να καλύψουν ολόκληρο το φυτό.

Μια αξιόπιστη, δοκιμασμένη στο χρόνο μέθοδος που χρησιμοποιείται ακόμα από πολλούς επαγγελματίες σπορείς είναι η επικονίαση με το χέρι πριν ανοίξουν τα λουλούδια. Στη συνέχεια ανοίξτε τα αρσενικά λουλούδια. Τα θηλυκά άνθη στη συνέχεια κολλούνται με ταινία μετά την επικονίαση για να αποτρέψουν άλλα έντομα να τα επικονιάσουν.

σημαία Σήμανση και καταγραφή Είναι επίσης μέρος της διαδικασίας. (Για έναν σε βάθος οδηγό σχετικά με τον τρόπο πολλαπλασιασμού των αγγουριών, Δείτε το βιβλίο της Suzanne Ashworth. σπόρο σε σπόροΒασική αναφορά για τον φύλακα σπόρων)

τελικές σκέψεις

Τα αγγούρια είναι μια δημοφιλής καλλιέργεια κήπου σε όλο τον κόσμο. Οι σπόροι έχουν αποθηκευτεί για χιλιάδες χρόνια. για την καταγραφή ανοιχτών γονιμοποιημένων σπόρων Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιους τύπους επικονίασης να διασταυρώνουμε. Είναι επίσης σημαντικό για την αναπαραγωγή νέων ειδών. με κάποιες γνώσεις Συνήθειες επικονίασης αγγουριού και πώς να ξεχωρίζουν τα λουλούδια τους Κάθε κηπουρός μπορεί να αρχίσει να συλλέγει σπόρους που με τον καιρό θα ταιριάζουν στο μικροκλίμα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *