Μπορούν το Grow Lights να κάψουν φυτά εσωτερικού χώρου; (Συμβουλές καύσης φωτός φθορισμού & LED

Can Grow Lights Burn Houseplants

Μπορούν το Grow Lights να κάψουν φυτά εσωτερικού χώρου; (Συμβουλές καύσης φωτός φθορισμού & LED

Οι λαμπτήρες πυρακτώσεως μπορούν να καλλιεργήσουν φυτά εσωτερικού χώρου.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Μπορεί να κερδίσω μια μικρή προμήθεια όταν αγοράζετε χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μου.

αν το φυτό πάρει πολύ φως Είτε φυσικό είτε τεχνητό φως. Τα φυτά θα αρχίσουν να δείχνουν σημάδια δυσφορίας.Ωστόσο, το φως και η ζέστη είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν και το φως από ορισμένα φυτά εκπέμπει αρκετή θερμότητα για να κάψει τα φύλλα. Αλλά το φως δεν ήταν το αληθινό φως που έκαιγε τα φύλλα.

Όλα τα φυτά χρειάζονται φως για να αναπτυχθούν. Αλλά εάν χρησιμοποιείτε τεχνητό φωτισμό για φυτά εσωτερικού χώρου. Μπορεί να ανησυχείτε για το αν εκθέτετε πολύ φως. Ή ίσως ρωτάς.Πόσο μακριά πρέπει να είναι τα φώτα LED από τα φυτά;

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν μήπως καίγονται δέντρα με μια πυρκαγιά. αλλά με σωστό φωτισμό Σωστή ρύθμιση και επαλήθευση Οι πιθανότητες να παρατηρήσετε ένα έγκαυμα στο φυτό σας είναι πολύ μικρές.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους των λαμπτήρων φθορισμού ή LED και πώς να τους χρησιμοποιείτε σωστά.

Μπορείτε να κάψετε φυτά με φωτιά;

Μπορείτε να φωτίσετε τα φυτά σας ανεξάρτητα από το τι με τα φώτα ανάπτυξης. Αλλά συνήθως η ένταση του φωτός δεν θα καεί.

Από την άλλη πλευρά, τα φώτα που εκπέμπουν υπερβολική θερμότητα και τοποθετούνται πολύ κοντά στα φυτά μπορεί να οδηγήσουν σε ασβέστη και κάψιμο των φύλλων.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποφευχθεί με την προσεκτική παρακολούθηση των φυτών και του φωτισμού. και τον περιορισμό του χρόνου που τα φυτά λαμβάνουν φως

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή απόσταση για την αναλογία ισχύος.

Μπορεί η θερμότητα από τη φωτιά να κάψει φυτά;

Εάν το δέντρο σας καεί από μια πυρκαγιά που μεγαλώνει Είναι πιθανό το φυτό να παίρνει υπερβολική θερμότητα από το φως. ή πολύ κοντά στο εργοστάσιο

Μερικά φώτα καλλιέργειας παράγουν λιγότερη θερμότητα από άλλα. Και είναι λιγότερο πιθανό να «κάψει από τον ήλιο» τα φυτά σας.

Μπορούν τα LED να κάψουν φυτά στο φως του ήλιου;

Τα LED παράγουν λιγότερη θερμότητα. Αυτό το καθιστά μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση για όσους ανησυχούν μήπως καούν τα φυτά τους από πυρκαγιά φυτών.

αλλά ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες Εάν τα φώτα δεν είναι σωστά τοποθετημένα Θα δείτε ένα δέντρο φωτισμένο με φώτα LED.

Μπορεί η φωτιά να σκοτώσει φυτά;

Αυτό δεν σε τρομάζει. Τι γίνεται όμως αν τα φυτά σας παίρνουν πολύ φως χωρίς σωστή απόσταση και απόσταση; πιθανότητα να πεθάνει το δέντρο

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι χρειάζεται πολύς χρόνος – επομένως είτε πρέπει να είστε σε διακοπές είτε πραγματικά δεν γνωρίζετε για τα φυτά σας.

Είναι καλό το φως για φυτά εσωτερικού χώρου;

Τα φυτά που δεν λαμβάνουν αρκετό ηλιακό φως όταν αναπτύσσονται σε εσωτερικούς χώρους μπορούν να επωφεληθούν από τον φωτισμό.

Αυτά ουσιαστικά φέρνουν το «ηλιακό φως» στο σπίτι και βοηθούν τα φυτά να απορροφούν όλο το φως για τη φωτοσύνθεση.

Έτσι, τα φώτα ανάπτυξης είναι καλά για φυτά εσωτερικού χώρου. Και το φως σίγουρα έκανε περισσότερο καλό παρά κακό.

Για παράδειγμα, η παροχή φωτός στη συκιά με το φύλλωμα του βιολιού θα βοηθήσει αυτό το ευαίσθητο φυτό να γίνει α Το ‘Happy Pineapple’ βρίσκεται σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του φυτικού φωτός και του φωτός ανάπτυξης;

Εάν αγοράζετε φώτα για τα φυτά σας. Αρκεί να κοιτάξετε τα φώτα των φυτών.

Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στα φυτά σας ακριβώς τη σωστή ποσότητα φωτός και θερμότητας. και έχει κατάλληλα κόκκινα και μπλε μήκη κύματος Είναι βασικά ένα αυξητικό φως. έχω φυτικό φως

Οι συμβατικοί λαμπτήρες πυρακτώσεως – που χρησιμοποιούνται συχνά στο σπίτι σας – δεν είναι καλοί για τα φυτά επειδή εκπέμπουν υπερβολική θερμότητα και δεν εκπέμπουν το σωστό μήκος κύματος για την ανάπτυξη των φυτών.

Πόσο κοντά πρέπει να είναι τα φώτα ανάπτυξης LED στα φυτά;

Η βέλτιστη απόσταση φωτός από τα φυτά εξαρτάται από τον φωτισμό που χρησιμοποιείτε. Οι λαμπτήρες φθορισμού και πυρακτώσεως πρέπει να τοποθετούνται μακρύτερα από τα φυτά παρά τα LED.

Αυτό οφείλεται και πάλι στη θερμότητα που απελευθερώνεται από διαφορετικούς τύπους λαμπτήρων.

Τα φώτα ανάπτυξης LED μπορούν να ανάψουν έως και 6 ίντσες από το φυτό. Θα δώσει ακριβώς τη σωστή ποσότητα φωτός και θερμότητας και θα δείτε τα φυτά σας να μεγαλώνουν εκπληκτικά.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο κοντά πρέπει να είναι το φως στα φυτά;

Πόσο καιρό πρέπει να ανάβετε τα φυτά;

για φυτά εξωτερικού χώρου Το φως του ήλιου θα λάμπει μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επομένως, τα φώτα των φυτών πρέπει να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Το φυτό σας θα πρέπει να λαμβάνει 8 έως 10 ώρες φως και μετά τοποθετήστε το στο σκοτάδι για να «ξεκουραστεί», όπως θα έκαναν οι άνθρωποι.

Αν αφήσετε τη φωτιά να μεγαλώσει για 24 ώρες, θα χάσετε το δέντρο. Καλύτερα να δοκιμάσετε να προσθέσετε ένα φως στο χρονόμετρο.

Πώς καταλαβαίνετε εάν τα φυτά σας παίρνουν πολύ φως;

Τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου είναι αρκετά επικοινωνιακά αν ξέρετε τι να ψάξετε. Θα σου δείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Εάν δώσετε στα φυτά πολύ φως Μπορεί να δείτε καφέ ή μαύρες άκρες στα φύλλα. σε πιο σοβαρές περιπτώσεις Τα φύλλα μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν.

Από την άλλη, αν τα φυτά σας δεν έχουν αρκετό φως. Θα αρχίσετε να βλέπετε κίτρινες κάρτες. ή τα φύλλα θα μαραθούν και θα μαραθούν

Χρησιμοποιώντας τα φώτα ανάπτυξης LED για την καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικούς χώρους

Αξίζουν λοιπόν τα φώτα ανάπτυξης LED; Σίγουρα έτσι νομίζω.

Εάν ανησυχείτε ότι τα φυτά σας δεν λαμβάνουν αρκετό άμεσο ή έμμεσο ηλιακό φως στην αυλή σας. Μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε ένα ή δύο φωτιστικά φυτών.

καθόλου κακή ιδέα Και θα βρείτε τα φυτά σας να αναπτύσσονται αισθητά πιο γρήγορα και πιο πράσινα κάτω από υγιή φωτισμό.

Σας συνιστώ να γνωρίζετε τα βασικά των φώτων καλλιέργειας και να παρέχετε τις σωστές πληροφορίες για να προετοιμάσετε τα φυτά σας για επιτυχία.

Αλλά μην φοβάστε να πειραματιστείτε λίγο. Καθώς βλέπετε τα φυτά σας να μεγαλώνουν Θα δείτε αν χρειάζονται βοήθεια ή αν επηρεάζονται από το φως.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *