Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ύπαρξης κάκτου

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ύπαρξης κάκτου

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ύπαρξης κάκτου

Τα φυτά κάκτων γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στους κήπους του σπιτιού. Η λαμπερή φύση και η ομορφιά τους τους έχουν κερδίσει μια θέση όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στο γραφείο. εμπορικό κέντρο και ο δρόμος Πολλοί άνθρωποι αγαπούν να καλλιεργούν κάκτους σε εσωτερικούς χώρους λόγω της ζωής και της ευτυχίας που φέρνουν σε κάθε σπίτι. Όμως παρ’ όλη τη γοητεία Υπάρχουν όμως και ορισμένα μειονεκτήματα στην καλλιέργεια κάκτων που πρέπει να γνωρίζετε πριν τους εισάγετε στο σπίτι σας.

Ο κάκτος φέρνει γαλήνη, γαλήνη και ομορφιά σε κάθε σπίτι. Ανθισμένα φυτά που κάνουν υπέροχα δώρα Ειδικά σε ειδικές περιστάσεις όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Πολλά είδη κάκτων ζουν πολύ και ευδοκιμούν με λίγη φροντίδα. Απαιτεί αυστηρά προγράμματα ποτίσματος και είναι επιρρεπής σε σήψη. Ως εκ τούτου, είναι επικίνδυνο για τα κατοικίδια και τα παιδιά.

Σκοπεύετε να εισάγετε κάκτους στο σπίτι σας; Θα πρέπει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν πάρετε μια απόφαση. Διαβάστε παρακάτω για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον κάκτο. και αρνητικά και θετικά

οφέλη της αλόης βέρα

Εάν σκοπεύετε να εισάγετε δύο φυτά κάκτων στον κήπο σας. Πρέπει να πάρετε καλές αποφάσεις. Αυτό είναι ένα καλό πράγμα που πρέπει να περιμένετε από αυτούς.

Υπάρχουν περισσότερες από 2.000 ποικιλίες για να διαλέξετε.

Υπάρχουν περισσότερα από 2.000 είδη αλόης βέρα που βρίσκονται παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνετε ποτέ λάθος βρίσκοντας το τέλειο για τον κήπο του σπιτιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα των λουλουδιών. Μπορείτε να αρχίσετε να συλλέγετε κάκτους και στο μεταξύ. Βρείτε τον κάκτο που σας ταιριάζει καλύτερα. Μην ανησυχείτε εάν περάσετε από μια διαδικασία δοκιμής και σφάλματος.

ποικιλίες που πωλούνται στη γενική αγορά Echinocactus, Opuntia, Ferrocactus, Mammillaria και GymnocalyciumΣκεφτείτε να ξεκινήσετε πρώτα με αυτά τα πράγματα.

Με περισσότερα από 2.000 είδη κάκτων, είναι εύκολο να βρείτε τον τέλειο κάκτο για το σπίτι σας.

όμορφα λουλούδια

Πολλοί παρεξηγούν την προέλευση των κάκτων, άλλοι δηλώνουν ότι είναι χοντρά και σκληρά φυτά με αιχμηρά αγκάθια. Μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικά αγενείς. Υπάρχουν όμως πολλά όμορφα είδη στον κόσμο.

Ο κάκτος παράγει όμορφα λουλούδια που δίνουν χρώμα στο σπίτι. Σε πολλούς αρέσει ο κάκτος λόγω των πανέμορφων λουλουδιών του. που μερικές φορές αναδίδει μια ευχάριστη μυρωδιά Τα περισσότερα είδη κάκτων θα ανθίσουν αρκεί να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα όσον αφορά το έδαφος, το λίπασμα, το νερό και το φως. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανθίσουν τα πρώτα λουλούδια. αλλά όταν ανθίζει Θα το ερωτευτείς χωρίς αμφιβολία.

Οι κάκτοι παράγουν πολύχρωμα λουλούδια που κάνουν αυτά τα όμορφα φυτά ακόμα πιο μοναδικά και πολύτιμα.

εύκολο να διαδοθεί

Ο πολλαπλασιασμός του κάκτου είναι πολύ εύκολος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που είναι τόσο διαδεδομένοι σε πολλά σπίτια.Μπορείτε εύκολα να τα κόψετε από τον κήπο του φίλου σας και να τα φυτέψετε στον δικό σας. Αρκεί να λάβετε υπόψη τη φυσική ανάπτυξη του νέου κάκτου. Δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα με το root.

Αν θέλετε να φυτέψετε σπόρους Θα λατρέψετε επίσης τη βλάστηση των σπόρων. Αυτοί οι σπόροι είναι μεγαλύτεροι από τα περισσότερα παχύφυτα και είναι εύκολο να βλαστήσουν. Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε πώς να μεγαλώνετε ή να πολλαπλασιάζετε έναν συγκεκριμένο κάκτο από σπόρους. Έτσι μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας σας.

χαμηλή συντήρηση

Τα φυτά αλόης απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση. Κι ας παραμελήθηκαν για μήνες. Αλλά ανέχονται την ξηρασία και άλλες συνθήκες. που μπορεί να απειλήσει άλλα φυτά Αυτά τα δέντρα παράγονται φυσικά για να διατηρούν το νερό για μεγάλες χρονικές περιόδους. Μην ανησυχείτε λοιπόν αν δεν είχατε την ευκαιρία να ποτίσετε για εβδομάδες.

αν ταξιδεύετε Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πρόσληψη κάποιου για τη φροντίδα των φυτών σας. γιατί θα κάνουν καλά Το φυτό έρχεται με τροποποιημένα φύλλα με κηρώδη επίστρωση για διατήρηση της υγρασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουν επίσης μίσχους που μπορούν να κρατήσουν το υπερβολικό νερό μέχρι να χρησιμοποιηθούν.Λίγες σταγόνες φωτός και λίγη αγάπη θα κρατήσουν καλά τον κάκτο σας.

Ο κάκτος είναι φυτό χαμηλής συντήρησης.

Ο κάκτος εσωτερικού χώρου βελτιώνει την ποιότητα του αέρα

Η καλλιέργεια κάκτων στον εσωτερικό κήπο σας θα σας βοηθήσει να ξυπνάτε ανανεωμένοι κάθε μέρα. Η αλόη βέρα είναι γνωστό ότι βελτιώνει την ποιότητα του αέρα. σε κάνει να κοιμάσαι καλά όλη τη νύχτα Το φυτό είναι γνωστό ότι μειώνει την ακτινοβολία και τα βακτήρια. Απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα και απελευθερώνουν οξυγόνο. Αυτό σας βοηθά να έχετε έναν καλό ύπνο. Αυτό σημαίνει ότι θα ξυπνήσετε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την ημέρα.

Η αλόη βέρα έχει θεραπευτικά οφέλη.

Αρκεί μόνο να παρακολουθείτε τα φυτά σας να μεγαλώνουν και να ανθίζουν. ενώ φροντίζετε τα φυτά σας Θα αναπτύξετε μια στενή σχέση μαζί τους. Και αυτό είναι θεραπεία. Μερικοί κηπουροί μιλούν στα φυτά τους και πιστεύουν ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να τα κάνουν να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και καλύτερα. Αυτό μπορεί να μην είναι πολύ μακριά από την αλήθεια. Επειδή τα φυτά απελευθερώνουν διοξείδιο του άνθρακα όταν μιλάμε για φωτοσύνθεση.

Η καλλιέργεια κάκτων στο σπίτι θα σας φέρει πραγματική ευχαρίστηση.

Αλλά τα φυτά δεν είναι τα μόνα που ωφελούνται από αυτό. Οι κάκτοι εσωτερικού χώρου έχουν έναν εξαιρετικό τρόπο να σας κρατούν άνετους και ξεκούραστους. Μπορείτε να δώσετε στους αγαπημένους σας ένα μάτσο λουλούδια κάκτου και να τους κάνετε να νιώσουν ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Καλά παραδείγματα κάκτων που εκτελούν αυτή τη λειτουργία είναι ο κάκτος των Χριστουγέννων και ο κάκτος της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Η αλόη βέρα είναι φάρμακο.

Πολλά είδη αλόης βέρα έχουν υψηλή φαρμακευτική αξία. Πολλοί άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα Aloe Vera για μια ολιστική θεραπεία. Η σάρκα και ο χυμός του φρούτου λειτουργούν καλά στην επούλωση των πληγών του δέρματος. γαστρεντερικά προβλήματα γαστρίτιδα και λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος

Το εκχύλισμα και τα συμπληρώματα αλόης βέρα φραγκόσυκου χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ασθενειών όπως ο διαβήτης τύπου 2, η διάρροια, η υψηλή χοληστερόλη. ελκώδης κολίτιδα και διευρυμένο προστάτη Οι φυτικές ίνες και η πηκτίνη στην αλόη βέρα βοηθούν στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Το εκχύλισμα αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και προστατεύει το συκώτι από την οξείδωση. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ιατρικά οφέλη.

διατροφική αξία

Αν νομίζετε ότι η αλόη βέρα είναι άσχημη και δεν θα τη χρησιμοποιήσετε καθόλου, κάνετε λάθος. Πιθανότατα έχετε φάει μία από αυτές τις ποικιλίες. Για παράδειγμα, ο κάκτος φραγκόσυκο χρησιμοποιείται ευρέως για την παρασκευή χυμού. Ζελέ, μαρμελάδες, καραμέλες , σιρόπια και λικέρ. Ορισμένα εστιατόρια περιλαμβάνουν φέτες αλόης βέρα στα πιάτα τους. Υπάρχουν ποικιλίες με τρυφερά φύλλα και φλοιό που χρησιμοποιούνται σε πιάτα λαχανικών στον ατμό ή στη σχάρα.

Το φραγκόσυκο είναι ένας κάκτος που παράγει πολλά θρεπτικά οφέλη.

Η αλόη βέρα δεν είναι μόνο θρεπτική για τον άνθρωπο αλλά και ευεργετική για τα ζώα. Πολλά ζώα της ερήμου εξαρτώνται από τους κάκτους για την επιβίωσή τους. Ένα καλό παράδειγμα είναι η καρμέλα, η οποία μασάει τον φλοιό και τον καρπό ενός κάκτου.Άλλα φυτά παίρνουν χυμό από τον κάκτο κατά τους θερμότερους μήνες. Αυτό οφείλεται στην ικανότητα αυτών των φυτών να συγκρατούν νερό στους μίσχους τους.

μακροζωία

Ένα άλλο πράγμα που θα λατρέψετε στους κάκτους είναι η μακροζωία τους. Πολλά είδη άγριων κάκτων ζουν για εκατοντάδες χρόνια. Οι Saguaros είναι γνωστό ότι επιβιώνουν στην άγρια ​​φύση για περισσότερα από 200 χρόνια.

για κάκτους εσωτερικού χώρου Αναμένετε να διαρκέσουν δέκα χρόνια ή περισσότερο. με αυτά τα δέντρα Θα είστε σίγουροι ότι δεν θα χρειάζεται να ξαναφυτεύετε κάθε τόσο. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε δεσμό με τον κάκτο γιατί θα σας κρατήσει πολλά χρόνια.

Ο κάκτος μπορεί να ζήσει οπουδήποτε.

Ο Κάκτος είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε πράσινο στους εσωτερικούς και εξωτερικούς σας χώρους. Αυτά τα φυτά θα λειτουργούσαν καλά στο σαλόνι, το μπάνιο ή την τουαλέτα του σπιτιού σας. Μπορεί επίσης να αναπτυχθεί καλά στον κήπο, το μπαλκόνι, τον φράχτη ή το αίθριο σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό κήπο. Δημιουργήστε ένα έργο τέχνης στο χώρο εργασίας σας. Ή προσθέστε μια πινελιά φύσης στο σαλόνι σας.

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι οι συγκεκριμένες αυξανόμενες ανάγκες τους. Έτσι ξέρετε πού να το τοποθετήσετε. Για παράδειγμα, φυτά που χρειάζονται έμμεσο φως μπορούν να αναπτυχθούν σε εσωτερικούς χώρους με λίγες μόνο ώρες φωτός την ημέρα. Τα φυτά που χρειάζονται πολύ ηλιακό φως θα αναπτυχθούν καλά σε εξωτερικούς χώρους. χωρίς να περιορίζεται από την ποσότητα του διαθέσιμου φωτός

Μειονεκτήματα της διατήρησης της αλόης βέρα στο σπίτι

Εκτός από την ομορφιά και τη γοητεία που συνοδεύει το να έχεις έναν κάκτο. Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι έχουν και μειονεκτήματα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτά τα μειονεκτήματα πριν φυτέψετε τον κάκτο σας. ώστε να είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε

Η αλόη βέρα αντέχει τη ζέστη αλλά όχι το κρύο.

Οι κάκτοι είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα φυτά. Αλλά η προσαρμογή είναι μόνο ζέστη, όχι κρύο. Πολλοί κάκτοι δεν μπορούν να επιβιώσουν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η ζημιά από το πάγωμα μπορεί να βλάψει τα φυτά σας. Οι βλάβες εμφανίζονται συχνά ως κίτρινες και μαύρες κηλίδες. Θα παρατηρήσετε πρώτα κρυοπαγήματα από το σκοτάδι της εκτεθειμένης στο κρύο περιοχής. Είναι εύθραυστα, ξηρά και κίτρινα.

Αν και οι κάκτοι μπορούν να ευδοκιμήσουν σε ζεστά κλίματα. Αλλά δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο κρύο περιβάλλον.

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για αυτό. Επειδή ο κάκτος σας θα ανακάμψει από τη ζημιά με την πάροδο του χρόνου. Αν το κρύο δεν ήταν τόσο κακό Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι κάκτοι σας δεν θα υποφέρουν από αυτά τα προβλήματα κρατώντας τους μακριά από κρύα ρεύματα ή παράθυρα κατά τους ψυχρότερους μήνες του χρόνου. Καλύψτε τον κάκτο σας με βαμβάκι τη νύχτα για να αποφύγετε τις χαμηλές θερμοκρασίες.

ηλιακό έγκαυμα

Αν και οι κάκτοι μπορούν να αντέξουν τα μεγάλα ζεστά καλοκαίρια, Αλλά η υπερβολική ζέστη είναι επίσης κακή για αυτούς. Πολλά είδη που καλλιεργούνται σε εσωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα όταν εκτίθενται στο άμεσο ηλιακό φως. Ο κάκτος κιτρινίζει από το φως του ήλιου. Θα κάψουν την επιδερμίδα αφήνοντας μόνιμες ουλές. Αλλά μπορούν ακόμα να ανακάμψουν.

Εάν πρέπει να εισάγετε τα φυτά εσωτερικού χώρου ή το θερμοκήπιό σας στο άμεσο ηλιακό φως, φροντίστε να το κάνετε σταδιακά.Επίσης, φυτέψτε τον κάκτο σας στην ίδια κατεύθυνση όπως πριν.

Είναι φθαρτά.

Οι κάκτοι έχουν πολύ αυστηρές απαιτήσεις για τις ανάγκες σε νερό. Τα περισσότερα από αυτά τα φυτά δεν χρειάζονται πολύ νερό και θα σαπίσουν εύκολα αν τα ποτίσετε πολύ. Αν το χώμα δεν απορροφηθεί, οι ρίζες θα σαπίσουν. Μια απλή πληγή σε οποιοδήποτε μέρος του φυτού μπορεί να οδηγήσει σε σήψη. Τα κοινά προβλήματα σήψης που μπορεί να επηρεάσουν τα φυτά σας είναι προβλήματα με μύκητες ή μαρασμό.

Ένας σάπιος κάκτος εμφανίζει πολλά συμπτώματα: αργή ανάπτυξη, αποχρωματισμό, κατάρρευση, σήψη και θάνατο.

Τα φυτά προσβάλλονται από μύκητες και άλλες ασθένειες που προκαλούν σήψη. Αποφύγετε όλα τα προβλήματα αλλοίωσης. Αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα και βεβαιωθείτε ότι ο κάκτος σας έχει καλά στραγγιζόμενο χώμα, ώστε να μην πλημμυρίσει.

Χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανθίσει

Τα άνθη του κάκτου είναι όμορφα και όλοι θέλουν να τα δουν, ωστόσο, αυτά τα φυτά δεν ανθίζουν εύκολα και χρειάζεται πολύς χρόνος για να δείτε την πρώτη σας άνθιση. Ο κάκτος μπορεί να πάρει αρκετά χρόνια για να ανθίσει. Και μπορεί να γίνει μόνο εάν ρυθμίσετε σωστά τις συνθήκες. Εάν δεν παρέχετε την απαραίτητη φροντίδα δεν θα δεις τα λουλούδια

αλόη

Πολλοί κάκτοι έχουν αγκάθια που μπορεί να είναι επικίνδυνα για τους κηπουρούς. Τέτοιοι κάκτοι είναι πολύ επικίνδυνοι για να κοπούν ή να μαδηθούν. Θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας όταν χειρίζεστε αυτά τα φυτά φορώντας προστατευτικά γάντια.

Αλλά αυτές οι αιχμές μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα. Τα αγκάθια λειτουργούν ως αμυντικός μηχανισμός των φυτών. προστατέψτε από τον κίνδυνο Τα σπονδυλωτά μπορεί να είναι ένα όφελος για τους κηπουρούς. Μπορείτε να τα φυτέψετε δίπλα σε ένα φράχτη ή κάτω από ένα παράθυρο για να μην σπάσουν.

Πρέπει πάντα να φοράτε γάντια όταν χειρίζεστε αιχμηρούς κάκτους.

επίθεση εντόμων

καθώς και άλλα φυτά Οι κάκτοι είναι ευαίσθητοι σε επιθέσεις εντόμων και ζώων. Τα έντομα προσελκύονται εύκολα από φρεσκοκομμένους κάκτους και μπορούν να παρεμποδίσουν την ανάπτυξή τους. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπρέι λαδιού neem. https://beachyspharmacy.com και άλλα εντομοκτόνα για να κρατήσετε τα κατοικίδια ζώα μακριά από το δέντρο σας Μερικά είδη τρώνε τον φλοιό του κάκτου από τον οποίο θέλετε να απαλλαγείτε. Μάθετε πώς να προστατεύετε τα πολύτιμα φυτά εξωτερικού χώρου σας από επίθεση.

Συχνές Ερωτήσεις για τον Κάκτο

Πού να διατηρήσετε την αλόη βέρα στο σπίτι;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αλόη βέρα φέρνει θετική ενέργεια στο σπίτι. Μπορείτε να το βάλετε όπου θέλετε να δείτε και να νιώσετε την καλή ατμόσφαιρα. Αλλά δεν μπορείτε να τοποθετήσετε κάκτους πουθενά γιατί χρειάζονται το φως του ήλιου.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι κάκτοι έχουν αγκάθια. Και δεν θέλετε να ψεκάζετε κάθε φορά που βουρτσίζετε τους ώμους σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τον κάκτο όπου μπορεί να αναπτυχθεί καλά, ανενόχλητος και να πάρει το φως που χρειάζεται. Βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με την τοποθεσία του φυτού σας. Δεν θέλετε τα φυτά να μπουν στο δρόμο σας.

Μπορεί ένας κάκτος να πεθάνει;

Τα φυτά της αλόης είναι διαβόητα ότι είναι αργά αναπτυσσόμενα αλλά μακρόβια. Ωστόσο, μερικές φορές οι ιδιοκτήτες πιστεύουν ότι τα φυτά τους θα αδρανούν όταν μεγαλώσουν με αργό ρυθμό ή πεθάνουν. Ναι, οι κάκτοι μπορούν να πεθάνουν υπό διαφορετικές συνθήκες. Ένα από αυτά μπορεί να οφείλεται στην τεμπελιά του ιδιοκτήτη ή στο σκληρό κλίμα. Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους θανάτου του κάκτου είναι το υπερβολικό πότισμα.

Μπορεί ένας κάκτος να κάνει καλό φυτό εσωτερικού χώρου;

Πολλοί κάκτοι είναι γνωστό ότι αγαπούν τον ήλιο. Αλλά ακόμα μπορεί να ζήσει καλά σε εσωτερικούς χώρους. Αν ξέρετε πώς να φροντίζετε τα φυτά εσωτερικού χώρου Θα λατρέψετε τον κάκτο ως φυτό εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σαλόνι ή στο παράθυρο ως καλή διακόσμηση σπιτιού. Οι κάκτοι εσωτερικού χώρου δεν χρειάζονται πολύ φως και τα πηγαίνουν καλά στον ήλιο. Τα περισσότερα δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως είναι πολύ μεγάλο για το δωμάτιό σας.

Κρατήστε την αλόη στο σπίτι, καλή τύχη;

Αν και μπορεί να φαίνεται σαν παρεξήγηση. Αλλά οι μαθητές του Φενγκ Σούι δεν πιστεύουν ότι οι κάκτοι είναι καλοί για το σπίτι. σύμφωνα με τις πεποιθήσεις αυτών των ανθρώπων Το να έχετε έναν κάκτο στο σπίτι σας μπορεί να σας φέρει κακή τύχη. Συνέδεσαν την αλόη βέρα με την απώλεια, το στρες, το άγχος. και αρρώστια

Οι κάκτοι είναι γνωστό ότι κατακρατούν πολλά υγρά για να επιβιώσουν. Αυτή η προσαρμοστικότητα έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι αυτά τα φυτά δεν έχουν σημάδια γονιμότητας. Δεν πρόκειται για παρεξήγηση.

Περίληψη: Πρέπει να καλλιεργήσετε κάκτους;

Τώρα γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των φυτών κάκτων. Η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο σας. Πριν φυτέψετε ένα πολύτιμο φυτό που θαυμάζατε εδώ και πολύ καιρό. Πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τις θετικές και αρνητικές πλευρές τους.

Οι κάκτοι είναι εξαιρετικά φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για τον κήπο του σπιτιού σας. με αδιαμφισβήτητη ομορφιά το δέντρο φέρνει ειρήνη καθαρός αέρας και ειρήνη σε κάθε σπίτι που αγγίζουν.Όταν ανθίσει, θα κάνει το σπίτι σας πιο φωτεινό και ζωντανό. πάνω από όλα Η αλόη βέρα είναι πολύ εύκολη και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Όμως παρ’ όλα αυτά Τα φυτά έχουν επίσης μειονεκτήματα, όπως αυστηρές απαιτήσεις ποτίσματος. Η αλόη βέρα θα σαπίσει εύκολα αν έχει υψηλή υγρασία. Η αλόη βέρα είναι ευαίσθητη σε επιθέσεις εντόμων και μυκήτων. Τα φυτά χρειάζονται πολύ χρόνο για να ανθίσουν και μεγαλώνουν αργά. Πριν φέρετε έναν κάκτο στο σπίτι σας Μάθετε πώς να διαχειριστείτε ή να ξεπεράσετε αυτά τα προβλήματα.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *