Πού να τοποθετήσετε το φύλλο του βιολιού Εικ

Where To Place Fiddle Leaf Fig

Πού να τοποθετήσετε το φύλλο του βιολιού Εικ

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών/offset για πλήρη ενημέρωση. Δείτε την αποποίηση ευθύνης μας εδώ..

Το σύκο με φύλλα βιολιού είναι γνωστό ότι είναι ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό φυτό. Αυτό είναι ένα γεγονός που έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορούν να φυτευτούν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να επιλέξουν μια τοποθεσία ανάλογα με το στυλ του σπιτιού ή τον διαθέσιμο χώρο.

Ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της καλλιέργειας και της διατήρησης μιας υγιούς συκιάς είναι η τοποθεσία στο σπίτι σας. Ιδανικά Θα πρέπει να τοποθετήσετε το σύκο με το φύλλωμα του βιολιού σας σε σημείο που να κάνει ήλιο για μισή μέρα. Εάν δεν έχετε αρκετό ηλιακό φως Θα κινδυνεύετε από ασθένειες των φυτών.

Εικόνα της τοποθεσίας όπου θα τοποθετηθούν τα φύλλα του βιολιού.

Αλλά μπορείτε να πάρετε άρρωστα φυτά αν αγνοήσετε τη θέση τους. για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα Ας ρίξουμε μια ματιά στους παράγοντες που επηρεάζουν τη θέση τοποθέτησης των φύλλων συκής και τα καλύτερα και χειρότερα σημεία για να τα τοποθετήσετε.

Παράγοντες που επηρεάζουν τη ρύθμιση των βλαστών του φύλλου βιολιού σύκο.

Το σύκο φύλλων βιολί είναι ένα πολύ εύκολο φυτό στη φροντίδα και την ανάπτυξη. Γενικά προσαρμόζονται καλά στη θέση τους – δίνοντας αρκετό φως και νερό. και αποθηκεύεται σε χώρο με κατάλληλη θερμοκρασία

φως

Οι συκιές θα πρέπει να βρίσκονται στο άμεσο ηλιακό φως το πρωί ή το βράδυ. Θέλετε παράθυρα χωρίς φως από δέντρα ή κτίρια.

Εάν έχετε ένα ηλιόλουστο παράθυρο Θα χρειαστεί να βοηθήσετε το βιολί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον. Το πολύ ηλιακό φως θα κάψει τα φύλλα πολύ γρήγορα.

αυξήστε αργά την ποσότητα του ηλιακού φωτός Μετακινήστε το φυτό σε παράθυρο με νότιο προσανατολισμό για 1-3 ώρες και μετά μετακινήστε το ξανά σε μια ηλιόλουστη θέση.

εικόνα φύλλου βιολιού

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα τρομακτικό έργο, Αλλά πρέπει να το κάνετε μόνο για 1-2 εβδομάδες. Αφήστε το στον ήλιο για μια ώρα και αυξήστε τη συνολική ποσότητα φωτός.

Τα σύκα με φύλλα βιολιού πρέπει να τοποθετούνται σε περιβάλλον που να έχει αρκετό φως για το μέγεθός τους. Μια μεγαλύτερη συκιά με φύλλα βιολιού χρειάζεται μεγαλύτερο παράθυρο από ένα μικρότερο.

Επιπλέον, όσο μεγαλύτερη είναι η βιολί συκιά σας και όσο μεγαλύτερα είναι τα φύλλα, τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερο φως χρειάζεται για να ανθίσουν τα νέα φύλλα.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα φυτά είναι γνωστό ότι φτάνουν σε ύψος 12-15 μέτρα, τα οποία δεν είναι εύκολο να κατοικηθούν στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους.

Εάν το σύκο με το φύλλο σας είναι πολύ μεγάλο Μπορείτε πάντα να κλαδέψετε σε σχήμα. (Και προσπαθήστε να καλλιεργήσετε περισσότερα σύκα με φύλλα βιολιού από μοσχεύματα.)

Στο σκοτεινό και κρύο χειμώνα Θα πρέπει να κρατάτε το φύλλο σύκου όσο το δυνατόν πιο κοντά στο παράθυρο.

Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την τοποθέτηση κρύων ρευμάτων κοντά στα παράθυρα – αυτό μπορεί να κάψει τα φύλλα.

θερμοκρασία

Πολλά φυτά, συμπεριλαμβανομένων των φυλλοβόλων δέντρων, αδρανούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο λήθαργος δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πολύ φως και σωστό πότισμα.

Πώς να απαλλαγείτε από τις κηλίδες στα φύλλα συκής μου

Μιλήσαμε για τον κρύο αέρα που μπορεί να καίει τα φύλλα. Αλλά υπάρχουν μερικά πιο σημαντικά στοιχεία όταν πρόκειται να αποκτήσετε τη σωστή θερμοκρασία για το φύλλο σύκου σας.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους τα φύλλα της συκιάς πεθαίνουν το χειμώνα είναι λόγω των αεραγωγών. Ποιος θα τα σκεφτόταν όταν ήταν αδρανείς για 6 μήνες το χρόνο;

για να αποφευχθεί η απώλεια των καλλιεργειών Είναι καλύτερο να μετακινήσετε τη συκιά από το φύλλο βιολιού μακριά από την πηγή θερμότητας και σε μια νέα θέση.

υγρασία και νερό

Το φύλλο βιολί είναι ένα τροπικό φυτό. Αυτό σημαίνει ότι τους αρέσει το φως, το νερό και η υγρασία.

Θα πρέπει να φροντίζετε να ποτίζετε το σύκο από το φύλλο βιολιού σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα – θα πρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμα ποτίσματος με βάση το μέγεθος του φυτού και την ποσότητα του ηλιακού φωτός που λαμβάνει.

Θέλετε να ποτίσετε τα φύλλα συκιάς σας όταν το ανώτερο στρώμα του εδάφους είναι στεγνό.

Αν δεν είστε σίγουροι πότε να ποτίσετε τη συκιά σας, Μπορείτε επίσης να αγοράσετε έναν μετρητή υγρασίας εδάφους για να καθορίσετε πότε θα ποτίσετε.

Όταν ποτίζετε φύλλα συκής ή σχετικά φυτά Φροντίστε να χρησιμοποιείτε νερό σε θερμοκρασία δωματίου (20-22 °C ή 68-72 °F) Το νερό που είναι πολύ κρύο ή πολύ ζεστό μπορεί να βλάψει τις ρίζες του βιολιού.

Εάν ζείτε σε ξηρό κλίμα Θα πρέπει να αποθηκεύετε τα σύκα με φύλλα βιολιού σε εύρος υγρασίας 30%-60%.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό αγοράζοντας έναν υγραντήρα. (Άλλα οικιακά φυτά Θα το λατρέψουν και οι δικοί σας!) Τοποθετήστε το σύκο με φύλλα βιολιού κοντά σε άλλα φυτά. Ή τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο γεμάτο με χαλίκι και νερό.

Πού να τοποθετήσετε την εσωτερική σας συκιά από φύλλα

Υπάρχουν μερικά μέρη γύρω. Το σπίτι σας όπου μπορείτε να τοποθετήσετε μια συκιά με φύλλα βιολιού για να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά της.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε πού θα τοποθετήσετε τη συκιά σας:

Τοποθετήστε το φύλλο βιολιού σύκο κοντά στο παράθυρο.

Η πρώτη επιλογή είναι να το τοποθετήσετε κοντά σε ένα παράθυρο που παίρνει έντονο ηλιακό φως. (μερικές φορές λάμπει κατευθείαν)

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα Όσο μεγαλύτερη είναι η συκιά με φύλλα βιολιού, τόσο το καλύτερο. Όσο μεγαλύτερο πρέπει να είναι το παράθυρό σας.

με αρκετό φως και νερό Το σύκο του φύλλου βιολιού σας θα γίνει δυνατό και υγιές. Σοκάρετε όποιον επισκέπτεται το σπίτι σας.

Repottinga φύλλο βιολιού σύκο

Κρατήστε τα φύλλα συκής σας μακριά από παιδιά.

Δεν θέλετε να τοποθετήσετε τη συκιά με φύλλωμα βιολιού όπου μπορεί να την κρατήσει ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί.

Οι συκιές με φύλλα βιολιού είναι ελαφρώς τοξικές για τα ενήλικα. Επομένως, αυτό το φυτό μπορεί να έχει πιο επιζήμια επίδραση στα παιδιά παρά στους ενήλικες.

Τα φύλλα συκιάς του βιολιού παράγουν γαλακτώδες λευκό χυμό που περιέχει κρυστάλλους οξαλικού ασβεστίου.

Αυτοί οι κρύσταλλοι μπορεί να είναι τοξικοί για τα παιδιά. όχι μόνο προκαλούν ερεθισμό του δέρματος Μπορεί επίσης να προκαλέσει διάρροια και έμετο κατά την κατάποση.

Εάν έχετε παιδιά, θα πρέπει να κρατάτε τα σύκα σας μακριά από περιοχές όπου περιφέρονται. Και αν έχετε παιδιά που το επισκέπτονται, μπορείτε να το μετακινήσετε μακριά από αυτά – έστω και προσωρινά.

Φροντίστε να χρησιμοποιείτε γάντια όταν φυτεύετε ή κλαδεύετε το σύκο σας για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.

Κρατήστε τα φύλλα συκής σας μακριά από κατοικίδια.

σαν ΠΑΙΔΙ Τα κατοικίδια είναι ευαίσθητα στα φύλλα συκής.

Το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να παρουσιάσει ερεθισμό ή δυσφορία στο στόμα εάν έρθει σε επαφή με το γάλα ή μασήσει τα φύλλα.

Μερικά από τα κοινά συμπτώματα που μπορεί να παρατηρήσετε στο κατοικίδιο σας περιλαμβάνουν:

  • υδαρή κόπρανα
  • υπερβολικό σάλιο
  • πρήξιμο γύρω από το στόμα και τη γλώσσα
  • κάνω εμετό

Ευτυχώς, αυτά τα συμπτώματα δεν διαρκούν πολύ και είναι απίθανο να προκαλέσουν το θάνατο του αγαπημένου σας κατοικίδιου.

Το καθάρισμα σίγουρα δεν είναι διασκεδαστικό. Και δεν θέλετε να επαναλαμβάνουν τη διαδικασία πολλές φορές… απλώς για να είστε ασφαλείς.

Ποιο παράθυρο είναι καλύτερο για σύκα με φύλλα βιολιού;

Ακολουθούν τέσσερις επιλογές παραθύρων για το σπίτι σας. (Εάν ζείτε στη Βόρεια Αμερική Λυπούμαστε παγκοσμίως!) Ας δούμε ποιος προσανατολισμός παραθύρου είναι καλύτερος για το σύκο φύλλων βιολιού σας:

Τα παράθυρα βλέπουν βόρεια.

αν μπορείτε να βοηθήσετε Δεν θα θέλατε να τοποθετήσετε ένα σύκο με φύλλα βιολιού μπροστά από ένα παράθυρο που βλέπει βόρεια.

Αυτά τα παράθυρα λαμβάνουν τη μικρότερη ποσότητα ηλιακού φωτός. Αλλά αν αυτή είναι η μόνη σας επιλογή Μετακινήστε το φύλλο συκής όσο το δυνατόν πιο κοντά στο παράθυρο.

Εάν ζείτε στο νότιο ημισφαίριο Τα παράθυρά σας με βόρειο προσανατολισμό θα έχουν αρκετό φως για να φιλοξενήσουν μια χαρούμενη συκιά με φύλλα βιολιού.

Τα παράθυρα βλέπουν ανατολικά.

Πρωινός ήλιος.

Τα παράθυρα που βλέπουν στην ανατολή συλλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του πρωινού ηλιακού φωτός αποφεύγοντας τον απογευματινό ήλιο.

Εάν είναι δυνατόν, βεβαιωθείτε ότι τα παράθυρα με ανατολικό προσανατολισμό έχουν καλό φως το απόγευμα.

Ένα παράθυρο με ανατολικό προσανατολισμό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τοποθετήσετε φύλλα συκής. Γιατί θα δεχτεί το φως του ήλιου. στη σωστή ποσότητα και αποφύγετε το έντονο φως

Τα παράθυρα βλέπουν δυτικά.

Τα παράθυρα με δυτικό προσανατολισμό είναι ιδανικά για το μεσημεριανό φως, επιτρέποντας την είσοδο περισσότερου ηλιακού φωτός.

Αν πρόκειται να τοποθετήσετε ένα φύλλο σύκου μπροστά από ένα από τα παράθυρα, Πρέπει σταδιακά Εγκλιματιστείτε στο έντονο ηλιακό φως.

Επιθεωρήστε προσεκτικά τις άκρες των φύλλων συκής σας – τα παράθυρα που βλέπουν δυτικά μπορεί να τα κάψουν.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα φύλλα συκιάς σας λίγα μέτρα μακριά από το παράθυρο για να μειώσετε τις σκληρές ακτίνες ή να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή οθόνη για να φιλτράρετε το φως.

Τα παράθυρα βλέπουν νότια.

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να τοποθετήσετε τη συκιά με φύλλωμα βιολιού είναι σε ένα παράθυρο με νότιο προσανατολισμό.

Αυτά τα παράθυρα λαμβάνουν έντονο ηλιακό φως όλη την ημέρα.

Πρέπει ακόμα να είστε προσεκτικοί σχετικά με την τοποθέτηση της συκιάς με φύλλωμα βιολιού πολύ κοντά σε ένα παράθυρο. Αυτό συμβαίνει γιατί τα σύκα είναι επίσης επιρρεπή στο κάψιμο.

Τι γίνεται αν το σπίτι σας δεν έχει αρκετό φως;

Ευτυχώς, έχετε άλλες επιλογές όταν τα παράθυρά σας δεν έχουν αρκετό φως.

Τα φώτα ανάπτυξης (ή οι λαμπτήρες) έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τα φυτά εσωτερικού χώρου σας συμπεριλαμβανομένων των φύλλων συκής σας Υπάρχει ανάγκη για το φως που θα λάβουν εάν ζουν σε εξωτερικούς χώρους σε πλήρη ηλιοφάνεια.

Ενώ με φθορίζοντα φώτα μεγαλώνουν Αλλά τα φώτα ανάπτυξης LED είναι πιο ενεργειακά αποδοτικά και μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα.

Μπορεί να έχετε ένα πρόβλημα όπου τα φύλλα συκιάς σας δεν ταιριάζουν στα περισσότερα τυπικά φυτά.

Αυτή η ανάρτηση δείχνει εξαιρετικές συμβουλές για τη χρήση φωτισμού και εμπνευσμένων φωτογραφιών.

Πού δεν πρέπει να βάλετε το Φύλλο της Συκιής σας

Αν και οι συκιές είναι γενικά καλά προσαρμοσμένες στο περιβάλλον τους, μπορεί να είναι δύσκολο να αναπτυχθούν. Αλλά υπάρχουν μερικά μέρη όπου σίγουρα θα θέλετε να αποφύγετε την τοποθέτηση φύλλων συκιών.

Αποφύγετε να το τοποθετείτε κοντά σε τζάκια και κεντρική θέρμανση.

Αυτό το τροπικό δέντρο προτιμά ζεστά, υγρά περιβάλλοντα που δεν διαθέτουν τζάκια και θερμάστρες.

Μερικοί άνθρωποι τοποθετούν φυτά κοντά σε πηγές θερμότητας το χειμώνα. Σκέφτηκα ότι το δέντρο θα ήταν ζεστό και χαρούμενο. Δυστυχώς δεν είναι έτσι.

Τα τζάκια δημιουργούν ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο και στεγνό στον αέρα.

Διατρέχετε επίσης τον κίνδυνο να καείτε ή να στεγνώσετε τα φύλλα συκής σας – όπως ακριβώς και οι θερμάστρες που δημιουργούν ένα ξηρό περιβάλλον.

Αποφύγετε να το τοποθετήσετε εκεί που πρέπει να το μετακινείτε πολύ.

Θα πρέπει να αποφεύγετε να μετακινείτε υπερβολικά τα φύλλα συκής σας στο σπίτι σας.

Πρόκειται για άτομα που μεγαλώνουν στο σπίτι και προτιμούν να βρίσκονται σε ένα μέρος που να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους.

Αν και τα βγάζω έξω από καιρό σε καιρό. Αλλά είναι καλύτερο να το κρατάτε στη σκιά. (Ειδικά αν μπορούν να προσαρμοστούν στις εσωτερικές συνθήκες.)

Για να αποφύγετε τη φύτευση φύλλων βιολιού συκιές που γέρνουν. Περιστρέφετε συχνά την κατσαρόλα.

Αποφύγετε να το τοποθετήσετε σε μια σκοτεινή γωνιά του σπιτιού.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, το φύλλωμα του βιολιού λατρεύει το έντονο φως και το απαλό φως του ήλιου.

Για να αποφύγετε τη φύτευση φύλλων συκιών Θα πρέπει να τοποθετηθεί όπου χρειάζεται φως.

Εάν τοποθετήσετε το φύλλο του βιολιού σας σε μια γωνία όπου δεν υπάρχει φως, Διατρέχετε τον κίνδυνο του υπερβολικού ποτίσματος. Κίτρινα φύλλα και παράσιτα που είναι αναμφισβήτητο για όλα τα φυτά

Μπορεί να τοποθετηθεί μόνο σε σκοτεινό μέρος του σπιτιού σας εάν επενδύσετε σε φώτα ανάπτυξης.

Αν χρειάζεστε έμπνευση για το πού να βάλετε το σύκο με το φύλλο του βιολιού. Αυτή η ανάρτηση θα σας δώσει μερικές συμβουλές εσωτερικής διακόσμησης για να σχεδιάσετε το αγαπημένο σας φύλλο συκής.

συμπέρασμα

Το να βάλετε μια συκιά με φύλλωμα βιολιού στην αυλή σας είναι μια σχετικά απλή δουλειά – με την προϋπόθεση ότι έχετε τον σωστό φωτισμό.

Αν και αυτά τα φυτά προσαρμόζονται γρήγορα στις περισσότερες συνθήκες φωτός Αλλά αναπτύσσονται καλύτερα στον πρωινό ή τον βραδινό ήλιο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τα σύκα με φύλλα βιολιού σε μέρος μακριά από παιδιά ή κατοικίδια. Αλλά μπορείτε ακόμα να εκτιμήσετε όλη την τροπική ομορφιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *