Πώς να φυτέψετε, να μεγαλώσετε και να φροντίσετε το Snow Queen Pothos

ต้นโพธิ์ขาว

Πώς να φυτέψετε, να μεγαλώσετε και να φροντίσετε το Snow Queen Pothos

Θα τα βρείτε τονισμένα με δοκούς οροφής ή κρεμασμένα με χάρη από κρεμαστές γλάστρες. Μπορεί να είναι αειθαλή, πένθιμα ή, στην περίπτωση της Βασίλισσας του Χιονιού, α Το μάρμαρο είναι κρεμ και πράσινο..

Το δέντρο μπόντι είναι εύκολο να αναπτυχθεί, φθηνό και ευρέως προσαρμόσιμο για ποικίλες συνθήκες εσωτερικού χώρου με φύλλα σε σχήμα καρδιάς Αυτό το φυτό είναι πρόθυμο να φωτίσει το σπίτι σας και να καθαρίσει τον αέρα ταυτόχρονα.

Πάνω από όλα το φυτό Πόθος. αρχίζει η φιλία και δεν θελω πολλα Ανέχεται το σπάνιο πότισμα, τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τη χαμηλή γονιμότητα. Με μερικές απλές συμβουλές και κόλπα, μπορείτε να καλλιεργήσετε τα φυτά σας με λίγη προσπάθεια. Ας σκάψουμε!

Επισκόπηση φυτών Snow Queen Pothos


είδη φυτών

τροπικά πολυετή φυτά σε γλάστρες

είδος

Epipremnum Orium Ware

ζώνη σκληρότητας

USDA 10-12

ύψος φυτού

4 ίντσες – 10+ πόδια αμπέλια

θερμοκρασία

65-90 μοίρες

δοχείο

Κατσαρόλα ή κρεμάστρα

ηλιακό φως

έμμεσο ηλιακό φως

έντομο

αλευροφόρα και θρίπες

φυτική ιστορία

Το Snow Queen Pothos μπορεί να καλλιεργηθεί σε επιτραπέζιες γλάστρες ή να καλλιεργηθεί σε κρεμαστά καλάθια και να εκπαιδευτεί σε πέργκολα, κοντάρια ή κατασκευές. Αυτά είναι: ποικιλία τροπικών φυτών Συχνά καλλιεργούνται ως καλλωπιστικά φυτά σε εσωτερικούς χώρους καθώς θα πεθάνουν εάν εκτεθούν στον παγετό.

Ωστόσο, είναι κατάλληλο για καλλιέργεια σε εξωτερικούς χώρους σε ζώνες φύτευσης USDA 10-12 (συμπεριλαμβανομένων περιοχών της Νότιας Καλιφόρνιας και της Φλόριντα). ευημερούσα αμπελουργία Φυτέψτε την κορυφή ενός κτιρίου ή ένα καταπράσινο τοπίο στους τροπικούς κήπους του Μαϊάμι! Μπορείτε να καλλιεργήσετε μικρά φυτά Potos σε εξωτερικούς χώρους ως εδαφοκάλυψη ετησίως σε ψυχρότερες ζώνες ανάπτυξης.

Τι είναι το φυτό Pothos;

φυτό λεύκης
Υπάρχουν δεκάδες φυτά Pothos εκτός από τη Βασίλισσα του Χιονιού.

Το Pothos είναι μια κοινή ονομασία για μια μεγάλη ομάδα τροπικών φυτών της οικογένειας Araceae ή Aroid, επίσης γνωστή ως «Κισσός του Διαβόλου» ή «Αμπέλι Tarrow». Το πιο κοινό είδος Pothos Epipremnum OriumΤο γένος περιλαμβάνει πολλές μοναδικές και potho ποικιλίες, όπως η όμορφη «Βασίλισσα του χιονιού», ενώ άλλες περιλαμβάνουν «Marble Queen», «Manjula» και «Golden» pothos.

Αυτός ο συγκεκριμένος τύπος ξεχωρίζει από άλλους λόγω του μοναδικού του μοτίβου: Η βάση είναι έντονο λευκό. και τα φύλλα τονίζονται με ανομοιόμορφα μπαλώματα και φωτεινά ανοιχτοπράσινα σημεία. Αυτή η ποικιλία είναι πιο συμπαγής και λιγότερο ζωηρή από άλλες. Αυτό το καθιστά μία από τις ποικιλίες με τη χαμηλότερη συντήρηση. Epipremnum Orium ομάδα.

Η Μαρμάρινη Βασίλισσα και η Βασίλισσα του Χιονιού

Ποικιλία Marble Queen
Η μαρμάρινη ποτάσα μεγαλώνει πιο γρήγορα από τη Βασίλισσα του Χιονιού.

Μπορείτε να διακρίνετε τη «Βασίλισσα του Χιονιού» από τη «Βασίλισσα του Χιονιού» κυρίως από το χρώμα και τη συνήθεια ανάπτυξης. Θα υπάρχει η «Βασίλισσα του Χιονιού». ασπρίζωΤα φύλλα είναι λιγότερο πράσινα και μεγαλώνουν αργά

Το ‘Marble Queen’, από την άλλη πλευρά, έχει κρεμ χρώμα με περισσότερες πράσινες κηλίδες. Αναπτύσσεται ζωηρά και μπορεί να απαιτεί συχνό κλάδεμα λόγω της γρήγορης ανάπτυξής του. Αυτό το φυτό μερικές φορές μπερδεύεται με ένα ασημί σατέν potho. Αλλά αυτό το φυτό ανήκει σε μια εντελώς διαφορετική οικογένεια.

Γιατί ο Πόθος ονομάζεται κισσός του διαβόλου;

Devil's Creeper με Λευκές Κηλίδες
Ο κισσός του διαβόλου είναι ένα άλλο όνομα για το πόθο επειδή είναι σχεδόν ακαταμάχητο.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Πόθος δεν έχει το παρατσούκλι «Κισσός του Διαβόλου» επειδή κυριεύεται από το κακό. Ήταν επειδή ήταν σχεδόν αδύνατο να σκοτωθούν! Αυτά είναι καλά νέα για τους νέους γονείς! Ο Πόθος μπορεί να ανεχθεί μεγάλη παραμέληση. Παραμένει πράσινο και μεγαλώνει ακόμα και χωρίς ηλιακό φως.

Αλλά τα φυτά είναι εκεί. Προφανώς δεν θα μεγαλώσει τόσο γρήγορα ή όμορφο. κάτω από τέτοιες συνθήκες Αν θέλετε όμορφα φυτά potos όπως αυτά που συναντάτε σε καφετέριες και ιδιόμορφα φυτώρια, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε το διαβολικό σας αναρριχητικό φυτό χαρούμενο.

Τα Botos είναι τροπικοί ιθαγενείς.

Κοντινό πλάνο του τροπικού φυτού με λευκές κηλίδες
Τα φυτά Potos είναι εγγενή στις τροπικές περιοχές. Ως εκ τούτου, προτιμούν ζεστές και υγρές συνθήκες.

όλα τα μέλη e χρυσός Εγγενής στα τροπικά και υποτροπικά δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Αυστραλίας. Στην άγρια ​​φύση μπορείτε συχνά να τα δείτε. αμπέλι ή αναρριχώμενο δέντρο στο δάσος.Καθώς σκαρφάλωσε μέσα από τα κλαδιά και τους κορμούς των δέντρων Τα φυτά Potos μπορούν να αναπτύξουν επιφυτικές ρίζες που τρυπώνουν στο δέντρο για υποστήριξη. Αυτές οι εναέριες “αιωρούμενες” ρίζες μπορούν να παρατηρηθούν σε φυτά εσωτερικού χώρου σε γλάστρες καθώς σκαρφαλώνουν σε πέργκολα, κόγχη ή τοίχο

Ο Πόθος είναι πανέμορφα πολυετή φυτά σε τροπικές ζώνες φύτευσης 10-12. Τα νεαρά φύλλα, που συνήθως βρίσκονται στη στεριά, είναι μικρά και πολύ ήμερα. Όμως τα παλιά φύλλα μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο καθώς το πόθο ανεβαίνει στην κορυφή του δάσους. Έχω δει ακόμη και φύλλα που έχουν μήκος 1 πόδι! εργοστάσια παραγωγής Σηκώστε τους μωβ μίσχους λουλουδιών στο δάσος. Δυστυχώς, δεν ανθίζει στην καλλιέργεια γιατί οι γλάστρες potos είναι νεαρές για όλη τους τη ζωή.

Πόσο μπορεί να ζήσει ο Πόθος;

φυτά λεύκης σε δοχεία
κατάλληλη φροντίδα Τα δέντρα του Ποτού μπορούν να ζήσουν έως και 10 χρόνια!

Ένα ζωηρό φυτό σε γλάστρα μπορεί να ζήσει έως και 10 χρόνια! αυτά τα φυτά εκπληκτικά ευέλικτο Παρακαλώ, παρακαλώ, σας παρακαλώ με ανυπομονησία μέχρι να μας δώσετε τις κατάλληλες συνθήκες. Η κύρια αιτία πρώιμου θανάτου των φυτών σε γλάστρα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες. όχι αρκετό νερό ή μυκητιασική μόλυνση από υπερβολικά υγρά φύλλα.Στην άγρια ​​φύση, ο πόθος μπορεί να ζήσει περισσότερο και να στείλει ριζωμένα φυτά σε νέα φυτά.

φυσικός καθαριστής αέρα

Λευκά στίγματα φυτά σε κρεμαστές γλάστρες
Αυτά τα φυτά είναι εξαιρετικά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους καθώς βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα.

Το Pothos είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην απομάκρυνση των εσωτερικών ρύπων από τον αέρα. Μελέτες έχουν δείξει ότι φιλτράρει αποτελεσματικά τη φορμαλδεΰδη, το ξυλόλιο και το βενζόλιο. και καθαρό εσωτερικό αέρα Καθώς θέματα όπως οι τοξικές χημικές ουσίες που βρίσκονται στα οικοδομικά υλικά και οι ασθένειες που σχετίζονται με τα κτίρια αυξάνονται. Φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν τον αέρα, όπως ο Ποτός. γίνεται όλο και πιο σημαντική. Για έναν υγιή εσωτερικό χώρο Φαίνεται επίσης πολύ καλύτερο από έναν καθαριστή αέρα!

πολλαπλασιασμό και φύτευση

Τα Snow Queen Pothos είναι ευρέως διαθέσιμα σε φυτώρια και καταστήματα κήπου. Μπορείτε να τα βρείτε σε μικρές γλάστρες, κρεμαστά καλάθια και ώριμα φυτά. Το Potos είναι πολύ εύκολο να αναπαραχθεί. Ακόμη και μοσχεύματα από ώριμο φυτό ποτό ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας. Συνήθως δεν καλλιεργείται από σπόρους

εναλλακτικές καλλιέργειες

Κόψτε τα φύλλα των φυτών σε γλάστρες.
Η τοποθέτηση του pothos σας σε μια μεγαλύτερη γλάστρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το δέσιμο της ρίζας.

Αν μόλις αγοράσατε φυτό ποτόσμα Άρχισε να μεγαλώνει πέρα ​​από τη γλάστρα.Ήρθε η ώρα να μετακινηθείτε σε ένα μεγαλύτερο δοχείο. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το φυτό τείνει να ριζώσει λίγο πριν είναι έτοιμο για τοποθέτηση σε γλάστρα.

Χρησιμοποιήστε γλάστρες ή κρεμαστά καλάθια με περίπου. διπλό είναι το τρέχον δοχείο Συμπληρώστε με ένα υψηλής ποιότητας, καλά στραγγιζόμενο μείγμα γλάστρας ή χρησιμοποιήστε ένα από τα μείγματα εδάφους που περιγράφονται παρακάτω.

Στη συνέχεια, σκάψτε μια μεγάλη τρύπα στη μέση του χώματος. Κρατήστε το φυτό Snow Queen στη βάση και ανακινήστε το απαλά από το δοχείο. άμυνα root ball από περισσότερη προσβολή.Τοποθετήστε προσεκτικά πόθο στις τρύπες του νέου δοχείου και καλύψτε τις με χώμα.

Οι Πόθος αγαπούν τον αέρα στη ριζική τους ζώνη. Αποφύγετε λοιπόν να καταστρέψετε ή να συμπυκνώσετε το έδαφος. Νερό με αραιωμένο λίπασμα φυκιών. Βοηθήστε να μεταφέρετε το τραύμα..Κόψτε τα κίτρινα ή που πεθαίνουν φύλλα ή αμπέλια για να ενθαρρύνετε τη νέα ανάπτυξη.

Τρόπος πολλαπλασιασμού με μοσχεύματα

Οι άνθρωποι κόβουν τα δέντρα Bodhi για πολλαπλασιασμό.
Το κόψιμο αυτού του φυτού είναι ο ευκολότερος τρόπος πολλαπλασιασμού.

Το Snow Queen Pothos ριζώνει συνεχώς σε νέα αμπέλια. Ο ευκολότερος τρόπος πολλαπλασιασμού των φυτών potos είναι να τα κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι ή ψαλίδι. Ισχυροί μίσχοι μήκους 4-6 ίντσες. Από 4 ή περισσότερα, πάρτε το φύλλο που βρίσκεται πιο κοντά στο κομμένο άκρο και τοποθετήστε το άκρο σε ένα γυάλινο βάζο με νερό. Βεβαιωθείτε ότι κανένα από τα φύλλα δεν είναι βυθισμένο στο νερό.

Τοποθετήστε τη στάμνα και τα μοσχεύματα σε μια ζεστή, ηλιόλουστη τοποθεσία. Αντιμετωπίστε τους όπως κάθε άλλο φυτό εσωτερικού χώρου. Μόλις το κόψιμο αρχίσει να αναπτύσσει ρίζες (Συνήθως ένας μήνας) είναι καλύτερο. Φυτεύεται σε δοχείο φυτεμένο με χώμα.Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο νερό Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τη μεταφορά στο έδαφος.

Φροντίδα για τη Βασίλισσα του Χιονιού Πόθο

Μεγάλο μέρος της φροντίδας αυτού του φυτού προέρχεται από τη σωστή τοποθέτηση. Αυτά τα φυτά αρέσουν Ζεστή θερμοκρασία δωματίου και υψηλή υγρασία.Δεν τους αρέσει το άμεσο ηλιακό φως και πρέπει να τοποθετούνται στη μέση του δωματίου ή μακριά από το παράθυρο. Αποφύγετε οπουδήποτε με κρύο αέρα ή δυνατό φως.

νερό

λευκά φύλλα φυτών στο έδαφος
Αυτό το φυτό δεν χρειάζεται πολύ νερό.

Όταν ποτίζετε, κρατήστε αυτό το φυτό στη στεγνή πλευρά. Αυτό είναι μέρος του. Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ευέλικτα και εύκολα στη φροντίδα τους.Αφήστε το χώμα σχεδόν να στεγνώσει ανάμεσα στα ποτίσματα. Βάλτε το δάχτυλό σας στη γλάστρα και ελέγξτε το χώμα μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις συνθήκες. Εάν το χώμα είναι στεγνό από τα 1-3 πάνω στρώματα, ήρθε η ώρα να ποτίσετε. αν το χώμα κολλήσει στο δάχτυλό σας και βραχεί Δείχνει ότι το πήλινο δοχείο σας έχει πολύ νερό.

Το Pothos είναι ένα από τα πιο φιλικά για αρχάριους φυτά εσωτερικού χώρου. Γιατί μπορεί να σου πει πότε διψάει. Σε αντίθεση με τα περισσότερα φυτά Είναι φυσιολογικό να περιμένετε να ποτίσετε τα φύλλα potos μέχρι να μαραθούν ελαφρώς. Τα φύλλα είναι αδύναμα και ελαφρώς μαραμένα. Η συμβουλή σας είναι να ποτίζετε καλά. Τα φυτά Snow Queen θα πρέπει να ποτίζονται κάθε 20 λεπτά. Φροντίστε να μην παραμελήσετε εντελώς το φυτό. και αφήστε το χώμα να στεγνώσει Η αποκατάσταση των φυτών μπορεί να είναι δύσκολη.

Το χειμώνα, ο Πόθος χρειάζεται λιγότερο νερό λόγω ψυχρότερου κλίματος και υψηλότερης εσωτερικής υγρασίας. Βεβαιωθείτε ότι το φυτό Snow Queen αναπτύσσεται στην περιοχή για να αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα. Τυπικό δοχείο με οπές αποστράγγισης και πιατάκι

γη

δενδρύλλια σε δοχεία
Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα αργίλου που στραγγίζει καλά για τα φυτά potos σας.

Λαμβάνοντας υπόψη την ομορφιά και την πολυτέλεια Οι συνθήκες του εδάφους για αυτό το φυτό είναι εκπληκτικά απλές. Προτιμούν γόνιμο, καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Ανθεκτικό σε υγρές συνθήκες ή «βρεγμένα πόδια» γύρω από τις ρίζες, που μπορεί να προκαλέσουν σήψη των ριζών

για να διασφαλιστεί η ομαλή αποστράγγιση του νερού. Ο καλύτερος τρόπος είναι να καλλιεργήσετε τη Βασίλισσα του Χιονιού σε ένα δοχείο από τερακότα αναμεμειγμένο με ακριβώς τη σωστή ποσότητα περλίτη για αερισμό. pH εδάφους 6,0 έως 6,5 Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μείγμα χρησιμοποιώντας 1 μέρος οργανικό σταθερό φυτόχωμα, 1 μέρος κομπόστ υψηλής ποιότητας και 1 μέρος περλίτη.

γονιμότητα

πλάγια όψη φύλλων από λευκό μάρμαρο
Αυτά τα ανθεκτικά, εύκολα στη φροντίδα φυτά δεν χρειάζονται πολύ λίπασμα.

Ένας άλλος λόγος που αυτό το φυτό είναι εξαιρετικό για όσους δεν το έχουν. Ο «πράσινος αντίχειρας» είναι ότι η Βασίλισσα του Χιονιού Πόθος δεν απαιτεί πολλή γονιμοποίηση. Στην πραγματικότητα, πολλοί ειδικοί σε γλάστρες Μην γονιμοποιήσετε τις γλάστρες τους.Εάν φυτέψετε σε μείγμα φυτικού εδάφους και κομπόστ. Το φυτό pothos σας θα φαίνεται υπέροχο.

Ωστόσο, εάν θέλετε επιπλέον ανάπτυξη την άνοιξη και το καλοκαίρι, ταΐστε τη Βασίλισσα του Χιονιού μία ή δύο φορές το μήνα με φύκια ή αραιωμένο λίπασμα φυκιών. πλούσιο σε μέταλλα και με μικρή ποσότητα καλίου Το Potos θα βοηθήσει στη διατήρηση υγιών μίσχων και θα αναπτυχθεί δυναμικά. Μπορείτε να βάλετε vermicompost. (συχνά ονομάζεται vermicompost) στο ανώτερο στρώμα του εδάφους. που είναι πηγή γονιμότητας και καλών μικροοργανισμών στο έδαφος βραδείας απελευθέρωσης

θερμοκρασία

θαμνώδες φυτό με λευκές κηλίδες
Ως τροπικό φυτό, αυτός ο τύπος ποθούς αρέσει σε θερμές θερμοκρασίες έως και 85 βαθμούς.

Όπως και η υπόλοιπη οικογένεια του Πόθου, αυτό το φυτό είναι ένα τροπικό φυτό με εύκρατο κλίμα. Οι θερμοκρασίες μεταξύ 65° και 85° F είναι ιδανικές, καθιστώντας το Pothos κατάλληλο για τα περισσότερα κτίρια που ελέγχονται από το κλίμα. Μην σας πειράζει η υψηλή θερμοκρασία. Ωστόσο, αυτά τα φυτά είναι πολύ ευαίσθητα στο κρύο και δεν πρέπει να τοποθετούνται κοντά σε ρεύματα ή πολύ κρύα παράθυρα.

ηλιακό φως

Ένα φυτό με λευκές κηλίδες που αναπτύσσεται μια ηλιόλουστη μέρα.
Το έμμεσο ηλιακό φως είναι ιδανικό για τους κατοίκους αυτής της φυσικής γης.

να έχετε πάντα υπόψη σας ότι e χρυσός Γενικά, το δάσος φυτεύεται στο δάπεδο του δάσους με σκιά. Είναι σημαντικό να αποφύγετε την τοποθέτηση αξιολύπητων φυτών στο άμεσο ηλιακό φως, από την άλλη πλευρά, επίσης. Μην το αφήνετε σε πολύ σκοτεινό ή με χαμηλό φωτισμό μέρος.Ο Πόθος προτιμά ένα χαρούμενο μέσο από έμμεσο φως ή ηλιακό φως που περνά μέσα από ένα παράθυρο. Μερικές φορές ανέχονται και τεχνητό φως. Το πολύ φως θα κάψει τα φύλλα και θα καταστρέψει το φύλλωμα της Βασίλισσας του Χιονιού.

υγρασία

κοντά σε τροπικά φυτά εσωτερικού χώρου
Επιστρέφει ξανά στις τροπικές ρίζες του Αυτά τα φυτά αγαπούν την υγρασία.

Η μέτρια υγρασία είναι το κλειδί για ένα χαρούμενο φυτό. Υγρασία 50% έως 75% Δημιουργήστε τέλειες συνθήκες για το Potho. Αυτά τα στίγματα αμπέλια εξελίχθηκαν σε τροπικά και υποτροπικά δάση με υψηλή υγρασία. Εάν ζείτε σε ξηρό κλίμα Η τακτική εφαρμογή των φύλλων potos μία φορά την εβδομάδα θα κρατήσει τα φυτά σας χαρούμενα και ζωντανά.

Ωστόσο, πρέπει πάντα Αποφύγετε να βραχούν τα φύλλα.Μια απαλή ομίχλη είναι αυτό που χρειάζεται. Η περίσσεια νερού στις επιφάνειες των φύλλων μπορεί να δημιουργήσει μυκητιακά προβλήματα, επομένως είναι σημαντικό να διατηρείτε την υγρασία ισορροπημένη με τον αερισμό. και αφήστε το να στεγνώσει ανάμεσα σε ομίχλες.

επισκευή

Αυτή η ποικιλία Pothos δεν διαφέρει από τις άλλες όταν πρόκειται για παράσιτα, ασθένειες και άλλα φυτικά προβλήματα. Ας δούμε μερικά κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και πώς να τα διορθώσετε για καλύτερα αποτελέσματα.

αλευροφόρα και θρίπες

Το Mealybug καταστρέφει
Οι αλευρώδεις κοριοί μπορούν να μολύνουν γρήγορα τους μίσχους και τα φύλλα. που είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε

ο Τα πιο κοινά παράσιτα Στο Snow Queen Pothos, αλευροφόρα και θρίπες. για να απαλλαγούμε από αυτά τα παράσιτα. Μπορείτε να σκουπίσετε τα φύλλα με αραιωμένο έλαιο neem ή να ψεκάσετε τα φύλλα με ένα μείγμα φυτικού ελαίου ή σαπουνιού και νερού.

σκόνη

άνθρωπος που σκουπίζει τη σκόνη από το εσωτερικό εργοστάσιο
καθώς και φυτά εσωτερικού χώρου Μην αφήνετε τη σκόνη να συσσωρεύεται στα φύλλα των φυτών.

Δεδομένου ότι τα pothos είναι φυτά εσωτερικού χώρου που δεν έχουν πολύ αέρα ή αέρα. Έτσι έχουν την τάση να συσσωρεύουν σκόνη. αυτό είναι σημαντικό Τακτικό κλάδεμα φυτών pothos επομένως μπορεί να συνθέσει σωστά τις φωτογραφίες Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πατάτα της βασίλισσας του χιονιού επειδή δεν έχει τη χρωστική ουσία χλωροφύλλη στα κρεμώδη λευκά μέρη των φύλλων.

Για να αφαιρέσετε τη σκόνη, απλώς χρησιμοποιήστε νερό ή αραιωμένο διάλυμα ελαίου neem κάθε 3 έως 4 μήνες με ένα μαλακό πανί και σκουπίζετε την επιφάνεια

σήψη των ριζών

Άνθρωποι που φυτεύουν φυτά με σάπιες ρίζες
Το πολύ νερό μπορεί να προκαλέσει τη σήψη των ριζών του φυτού pothos.

Εάν ποτίζετε πολύ αυτό το φυτό Οι ρίζες θα αρχίσουν να πεθαίνουν από παθογόνους μύκητες. Η καλύτερη άμυνα είναι να φυτέψετε σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος και νερό μόνο όταν τα φύλλα του φυτού αρχίσουν να μαραίνονται ελαφρώς. Όταν αρχίζει η σήψη των ριζών είναι δύσκολο να αλλάξειΑντ ‘αυτού, μπορείτε να δοκιμάσετε να αφήσετε το φυτό να στεγνώσει και να μετατοπιστεί σε ένα καλύτερο μείγμα εδάφους. Γιατί στη Βασίλισσα του Χιονιού αρέσει να γεμίζει δοχεία και να μεγαλώνει χωρίς να ενοχλεί τις ρίζες τους.

FAQ

γιατι αυτοι εξαιρετική ευελιξίαΜπορεί συχνά να αγοραστεί διαδικτυακά και να παραδοθεί απευθείας στην πόρτα σας! Είναι επίσης ευρέως διαθέσιμο στο Amazon και στο Etsy, καθώς και σε φυτώρια, παντοπωλεία και καταστήματα με είδη κήπου. και καταστήματα οικιακών βελτιώσεων

φάρμακο? Πολύ τοξικό σε περίπτωση κατάποσης.Αποφύγετε να κρατάτε το δέντρο Bodhi κοντά σε κατοικίδια ή μικρά παιδιά. Θα πρέπει να κρεμαστούν από φυτά σε γλάστρες ή να τοποθετηθούν ψηλά σε ένα ράφι, ώστε να μην προσπαθήσει κανείς να φάει τα φύλλα.

Για να μείνει χαρούμενο το δέντρο του Πόθου Τα καφέ ή κίτρινα φύλλα πρέπει να κοπούν. Αν τα κλήματα γίνουν πολύ μακριά και μακρυά Κόψτε πίσω στη βάση για να ενθαρρύνετε περισσότερα θαμνώδη φυτά.

Μπορείτε επίσης. Τσιμπήστε το άκρο του στελέχους. για να αποτρέψετε την υπερβολική ανάπτυξη του φυτού πάνω από όλα Αυτά τα μοσχεύματα μπορούν να ριζωθούν και να φυτευτούν στον ίδιο κήπο με την εύφορη Βασίλισσα του Χιονιού.

Η Βασίλισσα του Χιονιού είναι ποικίλη. Epipremnum Orium παίρνω Αναπτύσσεται για να έχει μια όψη λευκού και πράσινου μαρμάρου.Το καθαρό λευκό μέρος του φύλλου είναι αποτέλεσμα της εξάντλησης της χλωροφύλλης. που είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το πρωτότοκο αναπτύσσεται πιο αργά από άλλα είδη

Εάν ζείτε στις εύκρατες Ηνωμένες Πολιτείες (ζώνες ανάπτυξης 10-12), μπορείτε να καλλιεργείτε το potho σας σε εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο. χωρίς απροσδόκητο παγετόΜπορείτε επίσης να φυτέψετε το potho σε εξωτερικούς χώρους σε άλλες περιοχές, αλλά αναπτύσσεται μόνο μία φορά το χρόνο και πεθαίνει όταν εμφανίζεται ο πρώτος παγετός.

Σε αντίθεση με το όνομά του Αυτό το φυτό δεν αντέχει το κρύο αν δεν φαίνεται από το παράθυρο!

τελικές σκέψεις

καθώς και πολλά φυτά της ίδιας οικογένειας Αυτό το φυτό έχει γίνει πολύ δημοφιλές ως φυτό εσωτερικού χώρου την τελευταία δεκαετία. Είτε το διατηρείτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Το Snow Queen Pothos είναι ένα όμορφο φυτό., μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια εάν συντηρηθεί σωστά. Αφού διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο Θα πρέπει να ξέρετε ακριβώς πώς να προχωρήσετε στη φύτευση, την ανάπτυξη και τη φροντίδα αυτού του καταπληκτικού φυτού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *