15 Συμβουλές για την καλλιέργεια αστεριών σε γλάστρες ή δοχεία

เลือกหม้อ

15 Συμβουλές για την καλλιέργεια αστεριών σε γλάστρες ή δοχεία

Θέλετε να προσθέσετε λίγο φθινοπωρινό χρώμα στο αίθριο ή τη βεράντα σας; Αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρόσοδο που πεθαίνει μετά από μια ή δύο εβδομάδες; Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε αστέρες στις γλάστρες ή τα δοχεία σας.

χαρούμενος και γοητευτικός Προσωπικότητα μαργαρίτα και προσωπικότητα σαν μητέρα, Άστορ. Ανθίζει στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου.Είναι πολυετή λουλούδια που δεν τα φαντάζεστε συχνά σε κήπους με κοντέινερ. αλλά πραγματικά θα έπρεπε Μια ποικιλία αστεριών κυμαίνονται σε μεγέθη από 1 πόδι έως 6 πόδια και διατίθενται σε αποχρώσεις του ροζ, του μωβ, του λευκού και του μπλε.

Στα τέλη του καλοκαιριού όταν όλα πεθαίνουν Ο Άστερ εμφανίζεται στον κήπο και ανθίζει για πολύ καιρό το Hardy Inn ζώνες 3 έως 9Οι αστέρες είναι εύκολο να αναπτυχθούν σε ηλιόλουστες συνθήκες και είναι εύκολο να τους φροντίσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μπορούν να κάνουν εκπληκτικά καλά σε δοχεία.

Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να καλλιεργείτε αστέρες σε γλάστρες και δοχεία; Διαβάστε τις κορυφαίες συμβουλές μας που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε όμορφα λουλούδια στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας μέχρι το φθινόπωρο!

Επιλέξτε τη σωστή κατσαρόλα

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πήλινο δοχείο πρέπει να ποτίζονται προσεκτικά

όταν επιλέγετε ένα δοχείο Δώστε προσοχή στο τελικό πλάτος και ύψος του δέντρου. Επιλέξτε ένα δοχείο ή δοχείο που έχει περίπου το μισό πλάτος από το ώριμο πλάτος και το ώριμο ύψος του αστέρα. Αυτή η κοινή πρακτική θα σας βοηθήσει να επιτύχετε οπτική και φυσική ισορροπία μεταξύ του αστέρα και του δοχείου που συγκρατεί τον αστέρα.

Εάν εργάζεστε με γλάστρες που έχετε ήδη στο υπόστεγο σας. Αφαιρέστε την περσινή βρωμιά και απολυμάνετε. 9 μέρη νερό σε 1 μέρος χλωρίνηΟι νέες δεξαμενές πρέπει να πλένονται και να απολυμαίνονται για την πρόληψη ασθενειών και μόλυνσης.

Σκεφτείτε τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των δοχείων καθώς θα είναι στον ήλιο. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές κοντέινερ. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου ανάλογα με το δοχείο που θα επιλέξετε.

Οι γλάστρες από τερακότα ή τερακότα είναι πορώδεις, κάτι που βοηθά στον αερισμό. αλλά και επιταχύνει την εξάτμιση. Επιλέξτε γλάστρες από τερακότα μόνο αν ποτίζετε επιμελώς.

Τα δοχεία από ρητίνη, χυτή πέτρα και υαλοβάμβακα μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας εδάφους. Προσοχή όμως να μην ξεχειλίσει. γιατί θα διατηρήσει περισσότερη υγρασία

Οι φυτευτές μπορούν να δημιουργήσουν δοχεία με φυσική εμφάνιση. Αλλά αδειάστε γρήγορα το νερό Πρέπει λοιπόν να ποτίζετε αρκετά.

Τα τύμπανα και οι μεταλλικές σκάφες φτιάχνουν επίσης γλάστρες. Αλλά μπορεί να κάνει πολύ ζέστη τις πολύ ζεστές μέρες. Χρησιμοποιήστε μεταλλικά δοχεία μόνο όταν είναι αρκετά φαρδιά ώστε να μονώνουν τις ρίζες από την υπερβολική ζέστη του δοχείου.

Βεβαιωθείτε ότι η κατσαρόλα μπορεί να στραγγίσει.

τρυπήστε τρύπες αποστράγγισης
Αν χρειαστεί, ανοίξτε τρύπες στον πάτο της γλάστρας για σωστή αποστράγγιση.

Στους Asters δεν αρέσουν τα βρεγμένα πόδια. Είναι ευαίσθητα σε σήψη ριζών και μυκητιακές ασθένειες. Επομένως, το δοχείο που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει αρκετές οπές αποστράγγισης. διατήρηση της υγρασίας του εδάφους.

Όταν χρησιμοποιείτε γλάστρες από το δικό σας υπόστεγο Βεβαιωθείτε ότι οι τρύπες είναι καθαρές και ότι το νερό ρέει ελεύθερα. Οι οπές αποστράγγισης πρέπει να είναι περίπου ⅕ του πυθμένα του δοχείου και να έχουν διάμετρο μεταξύ ¼ και ½ ίντσας. Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε ένα τρυπάνι για να προσθέσετε αρκετές οπές για να ρέει το νερό.

Τα νέα δοχεία μερικές φορές δείχνουν σημάδια ότι πρέπει να ανοίξετε τρύπες αποστράγγισης με σφυρί και κατσαβίδι.

Επιλέξτε το κατάλληλο μέσο φύτευσης.

κατάλληλο έδαφος
Επιλέξτε ένα χώμα γλάστρας που περιέχει τόσο μέταλλα όσο και οργανική ύλη.

έτσι ώστε οι αστέρες σας να έχουν τις καλύτερες ρίζες Α Η στάθμη του εδάφους είναι χαμηλή-μέτρια. Χρησιμοποιήστε το για να συσκευάσετε τα δοχεία σας. Επιλέξτε ένα χώμα γλάστρας που περιέχει ανόργανα συστατικά όπως βερμικουλίτη ή περλίτη. και οργανική ύλη όπως τύρφη ή φλοιός πεύκου.

Αν σας λείπει χώμα για γλάστρα και δεν πιάνετε πολύ χώρο Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε πέτρες ή μπουκάλια νερού στον πάτο της κατσαρόλας. Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο είδος πρωκτικού βύσματος Βεβαιωθείτε ότι δεν επηρεάζει την αποστράγγιση και υποστηρίζει ένα μεγάλο ινώδες ριζικό σύστημα.

Το χώμα του κήπου και το άμεσο λίπασμα δεν συνιστώνται καθώς στραγγίζουν άσχημα και είναι πολύ βαριά.Επιπλέον, όσοι ζουν σε ψυχρά κλίματα μπορεί να χρειαστεί να μετακινήσουν τις γλάστρες τους το χειμώνα για να αποτρέψουν ακραίες θερμοκρασίες. Και οι γλάστρες γεμάτες με υδροπονία είναι πολύ πιο εύκολο να μετακινηθούν.

Επιλέξτε τη σωστή κατηγορία.

είδος λουλουδιού
Οι ποικιλίες της Νέας Αγγλίας τείνουν να είναι ψηλότερες ενώ οι ποικιλίες της Νέας Υόρκης είναι μικρότερες.

Με τόσες πολλές ποικιλίες αστέρα για να διαλέξετε. Η επιλογή μιας ποικιλίας για να δοκιμάσετε στον κήπο των κοντέινερ σας μπορεί να φαίνεται τρομακτικό έργο. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει. Και πάλι, ψάξτε για αστέρες σε μέγεθος καθώς ωριμάζουν τα φυτά σας σε γλάστρες.

Αστέρες Η ράτσα της Νέας Υόρκης είναι γενικά μικρότερη. και πολύ συμπαγής Επομένως, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα μόνο φυτό σε ένα μικρό δοχείο. Ορισμένες ποικιλίες της Νέας Υόρκης που μπορείτε να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν τα «Friendship», «Royal Ruby», «Chatterbox» και «Audrey».

Από την άλλη πλευρά, οι ποικιλίες της Νέας Αγγλίας τείνουν να ψηλώνουν καθώς ωριμάζουν. Χρησιμοποιήστε το όταν χρειάζεστε μια μέτρια ψηλή κάθετη οθόνη. Και όταν τα δοχεία σας είναι αρκετά μεγάλα για στοίβαξη ή στήριξη.

Αν θέλετε πιο όρθια άνθιση, δοκιμάστε τα «Alma Potschke», «Purple Dome» ή «Barr’s Blue.» Βεβαιωθείτε ότι το δοχείο σας έχει σχεδιαστεί κατακόρυφα με το πλάτος του μικρότερο από το ύψος του.

ανακατεψε και ταιριαξε

συνδυάστε λουλούδια
Αυτά τα όμορφα λουλούδια συνδυάζονται εύκολα με άλλα φυτά και λουλούδια.

Εάν το δοχείο σας είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει πολλά φυτά Αναμείξτε αστέρες με πολυετή φυτά πρώιμης και μεσαίας σεζόν. Αυτό διασφαλίζει ότι η αυλή σας ανθίζει όλη την εποχή.

ψάξε και για φυτά Ευδοκιμεί σε ηλιόλουστες συνθήκες και απαιτεί καλά στραγγιζόμενο έδαφος.Τα φυτά λιναριού και οι έρποντες πεταλούδες είναι καλές επιλογές για εποχιακό ενδιαφέρον. Ενώ η μέντα και η σάλβια μπορούν να δώσουν μια βουτιά χρώματος στη μέση του καλοκαιριού.

Η μαυρομάτικα Susan ή η μαργαρίτα Shasta μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άνθη από τα μέσα έως τα τέλη του καλοκαιριού. και επικαλύπτουν ελαφρώς τον χρόνο άνθισης των αστέρων.

Μπορείτε να τοποθετήσετε ετήσια φυτά γύρω του. Η βάση των αστεριών σας για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε χρώμα στον κήπο των κοντέινερ σας όλη την εποχή. Σκεφτείτε το αλυσούμι για εφέ που στάζει ή τη βίνκα για να καλύψετε τα πόδια των αστέρων σας. Οι παλιότερες συσκευές αναμονής, όπως οι πετούνιες και οι κατιφέδες, τα πηγαίνουν καλά μαζί τους σε δοχεία.

Μην φυτεύετε πολύ.

γλάστρα φυτών
φτυαρίζοντας το χώμα γύρω από τη βάση του δέντρου για να γίνει εύθρυπτο

Η καλλιέργεια σε δοχεία είναι σχετικά εύκολη και δεν διαφέρει από την καλλιέργεια απευθείας στο έδαφος.

διαδικασία φύτευσης
 1. Αφαιρέθηκε από το δοχείο του νηπιαγωγείου.
 2. Ελέγξτε για στρογγυλεμένες ή συμπιεσμένες ρίζες.
 3. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή μικρά εργαλεία κηπουρικής για να τα χαλαρώσετε εάν είναι απαραίτητο.
 4. Σκάψτε μια τρύπα στο δοχείο σας για να στηρίξετε το ριζικό τους σύστημα.
 5. Εισαγάγετε τη ρίζα και από πάνω, εάν χρειάζεται.
 6. για να διασφαλιστεί ότι το στέμμα βρίσκεται πάνω από το επίπεδο του εδάφους
 7. Γεμίστε χαλαρά γύρω από τις ρίζες, αλλά μην συμπιέζετε το έδαφος.
 8. Αφήστε μια ή δύο ίντσες ανάμεσα στο στόμιο του δοχείου και στο επάνω χώμα.
 9. στιγμιαίο νερό

βρείτε ένα ηλιόλουστο σημείο

χρειάζονται ηλιακό φως
για την καλύτερη ανάπτυξη Βεβαιωθείτε ότι το δέντρο σας έχει 6 ώρες άμεσο ηλιακό φως κάθε μέρα.

Τοποθετήστε τα αστεροειδή δοχεία σας σε ένα ηλιόλουστο σημείο στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας. το θέλουν 6 ώρες απευθείας ηλιακό φως για σωστή υγεία και ανάπτυξη Ορισμένες ποικιλίες μπορούν να ανεχθούν περισσότερη σκιά εάν χρειάζεται. Αλλά το φως του ήλιου είναι το καλύτερο.

Δεν χρειάζεται να μένετε στον ήλιο για 6 ώρες την ημέρα, αλλά θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά αν σας αρκεί ή όχι. Μερικές φορές τα κλαδιά γεμίζουν τον ουρανό ή οι κοντινοί θάμνοι μεγαλώνουν. Αν δείτε να συμβαίνει αυτό στο σπίτι σας Μετακινήστε το σε μια τοποθεσία με πιο άμεσο φως. Εάν συμμορφωθείτε με αυτή τη βασική απαίτηση, θα ανθίσουν άφθονα.

συχνό πότισμα

εργοστάσιο άρδευσης
Προσπαθήστε να μην ποτίζετε γύρω από τη βάση του φυτού, στα φύλλα ή τα πέταλα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση με την κηπουρική κοντέινερ είναι πάντα το πότισμα. Οι γλάστρες στεγνώνουν γρήγορα και τα φυτά μαραίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ιδανικά θα έπρεπε να είναι. Ελέγχετε την υγρασία κάθε μέρα.Τουλάχιστον, ελέγχετε κάθε μέρα. Εάν το δάχτυλό σας έχει εισαχθεί 2 ίντσες στην κορυφή του χώματος και έχει στεγνώσει, Το δέντρο σας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ποτό.

Βρέξτε ολόκληρη τη ζώνη της ρίζας με ένα ποτιστήρι ή ένα ακροφύσιο λάστιχου στο «ντους».Προσέξτε να μην ποτίζετε το φύλλωμα καθώς μπορεί να προκαλέσει ωίδιο όταν οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν.

Εάν το χώμα φαίνεται να στεγνώνει πολύ γρήγορα Προσθέστε άλλη μια στρώση μούλτι στη βάση του εδάφους. Αυτό θα προστατεύσει τη βρωμιά από τις σκληρές επιπτώσεις του ηλιακού φωτός.

πιέστε σε σχήμα

κλάδεμα για ανάπτυξη
για πιο συμπαγή φυτά Κόψτε τις κορυφές των φυτών σας στις αρχές του καλοκαιριού.

στις αρχές του καλοκαιριού Μόλις δείξουν 3-4 σετ φύλλων, μπορείτε να τσιμπήσετε ή να κλαδέψετε τις κορυφές για μια πιο συμπαγή εμφάνιση λουλουδιών. Αυτή η μικρή κηπουρική θα προάγει την πλευρική διακλάδωση, το χαμηλό ύψος και μια πιο στρογγυλή συνήθεια που είναι ιδανική. για φύτευση δοχείων

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή ένα μικρό εργαλείο κλαδέματος. Τσιμπήστε τους αστέρες για να τους κάνετε μικρότερους. κόψτε την κορυφή πάνω από το τρίτο ή τέταρτο φύλλο

εφοδιασμένο για ύψος

αποθέματα για ψηλές ποικιλίες
Τα ψηλότερα λουλούδια μπορεί να χρειάζονται λίγη επιπλέον υποστήριξη.

Από την άλλη, αν ψάχνετε για έναν ψηλό αστέρα με ψηλά λουλούδια. Μπορείτε να κλαδέψετε κάποια από την πλευρά και τα μπουμπούκια του αστέρα για να ενθαρρύνετε μια κάθετη συνήθεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα μεγαλύτερο φυτό με μεγάλα άνθη. Αλλά θα χρειαστεί να το αποθηκεύσετε για να αποφύγετε τη θραύση από τον άνεμο και άλλα στοιχεία.

Κατά τη φύτευση, επιλέξτε ζαχαροκάλαμο ή ζαχαροκάλαμο. Το μήκος είναι ίσο με το πλήρες ύψος του αστέρα σας. και οδηγήστε σταθερά στο χώμα περίπου 4 ίντσες από τις ρίζες.

Ελέγχετε τακτικά για νέα ανάπτυξη και χρησιμοποιήστε έναν πάσσαλο κήπου ή σπάγκο για να προστατέψετε τα στελέχη. Ελέγχετε τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι η ανάπτυξη δεν παρεμποδίζεται από τη σχέση σας και κάντε προσαρμογές όπως χρειάζεται.

συχνά πέθαιναν.

Νεκροκεφαλή που γυρίζει ανθίζει
Αφαιρέστε τα μαραμένα λουλούδια για να ενθαρρύνετε τη νέα ανάπτυξη.

Τα μαραμένα άνθη πρέπει να αφαιρεθούν αμέσως για να αποφευχθεί η βλάστηση των σπόρων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα κεφάλια των λουλουδιών που πεθαίνουν είναι σημάδι ότι η παραγωγή σπόρων έχει ξεκινήσει. Το σύστημα ανάπτυξης του λουλουδιού μπορεί επομένως να αποσπάσει την προσοχή των ριζών και των φύλλων από την όμορφη ανάπτυξη των λουλουδιών.

Όταν αφαιρούμε ξεθωριασμένα ή ξεθωριασμένα λουλούδια από υγιή φυτά Ξεγελάμε τα φυτά να πιστεύουν ότι πρέπει να στείλουν περισσότερα λουλούδια.

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή ένα μικρό εργαλείο κλαδέματος. Κόψτε ξοδευμένα λουλούδια πάνω από το σετ φυλλώματος.Αποκτήστε τη συνήθεια να το κάνετε αυτό κάθε λίγες μέρες καθώς τα λουλούδια ανθίζουν. Και θα έχετε πιο ζωηρά λουλούδια μακροπρόθεσμα.

Λιπάνετε όσο χρειάζεται.

σωστή γονιμοποίηση
Η λίπανση δεν είναι απαραίτητη εάν χρησιμοποιείτε κομπόστ αναμεμειγμένο με κομπόστ βραδείας αποδέσμευσης.

Συχνά το μείγμα γλάστρας σας τροποποιείται με ένα λίπασμα βραδείας απελευθέρωσης και δεν θα απαιτούν πρόσθετα συμπληρώματα μέχρι τα τέλη της σεζόν. Ελέγξτε τις ετικέτες για να δείτε τι είδους ροές μπορείτε να περιμένετε από τα πολυμέσα σας. Λίπασμα πλούσιο σε άζωτο που στοχεύει στην ανάπτυξη υγιών στελεχών και φύλλων. ενώ τα πλούσια σε φώσφορο/κάλιο λιπάσματα στοχεύουν στα άνθη.

στα μέσα του καλοκαιριού Όταν αρχίζουν να σχηματίζονται αστεράκια Μπορείτε να προσθέσετε υδατοδιαλυτό λίπασμα. Μεγαλύτερος και καλύτερος κύκλος λουλουδιώνΑλλά αυτό πρέπει να γίνεται μόνο μία φορά όταν εμφανίζεται ξηρασία ή άγχος στα φυτά.

Οι βιολογικές φυτικές τροφές, όπως τα κόκαλα ή τα ιχθυάλευρα, είναι μια χαρά. γιατί δεν είναι επιβλαβές για τα φυτά Μπορεί να βιώσετε μια ελαφρώς λιγότερο παραγωγική περίοδο ανθοφορίας. Αλλά είναι πολύ όμορφα για αρχή. Ίσως να μην παρατηρήσετε καν τη διαφορά. και φυτεύετε έναν φυσικό κήπο

κόψτε τα τακτικά

κομμένα για το χειμώνα
Περιμένετε μέχρι τα φυτά σας να πεθάνουν από δροσιά πριν τα κόψετε.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι αστέρες δεν έχουν πραγματικό χειμερινό ενδιαφέρον. Επομένως, οι αστέρες πρέπει να κόβονται ακριβώς πάνω από το επίπεδο του εδάφους όταν ανθίζουν. κάνοντας έτσι πρόληψη της εξάπλωσης της ασθένειας Το ωίδιο είναι σαν το ωίδιο και κάνει τη γλάστρα σας λίγο πιο εύκολη.

διαδικασία κοπής
 1. Περιμένετε μέχρι η δροσιά να καταστρέψει τις κορυφές των λουλουδιών.
 2. Μπορείτε να δείτε ότι οι μίσχοι και τα φύλλα είναι καφέ.
 3. Κάντε την τομή σας περίπου 2 ίντσες πάνω από το επίπεδο του εδάφους.
 4. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι bypass ή μικρό ψαλίδι για να κόψετε.
 5. Λιπάνετε εάν οι βλαστοί σας είναι υγιείς.
 6. Απαλλαγείτε από τα έντομα που παρουσιάζουν μυκητιακά προβλήματα.

διαιρέστε κάθε λίγα χρόνια

διαχωρισμός φυτών
Αν παρατηρήσετε ότι τα φυτά σας έχουν κόσμο Χωρίστε το και φυτέψτε ένα νέο.

όταν αρχίζουν να δείχνουν σημάδια συνωστισμού Θα πρέπει να τα χωρίσετε για να τα ξαναφυτέψετε. Αυτό θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του αρχικού σας αστέρα και θα σας επιτρέψει να βρείτε περισσότερα μέρη στον κήπο!

πώς να χωρίσεις
 1. στις αρχές της άνοιξης ή στα τέλη του φθινοπώρου Ας σκάψουμε τα φυτά σας.
 2. Τοποθετήστε τα σε ένα μουσαμά ή χαρτόκουτο.
 3. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, κοφτερό μαχαίρι για να κόψετε τη ρίζα του αστέρα σε πολλά τμήματα.
 4. Φροντίστε να αφήσετε ένα βλαστάρι και έναν ιστό ρίζας σε κάθε μάτσο.
 5. Αντικαταστήστε όλα τα εξαρτήματα αμέσως.
 6. στιγμιαίο νερό

προστατέψτε τα τον χειμώνα

χειμερινή συντήρηση
Προσθέστε ένα παχύ στρώμα σάπια φύλλα σε γλάστρες για να προστατέψετε τα φυτά σας από τις κρύες θερμοκρασίες του χειμώνα.

Αν και οι αστέρες είναι πολυετείς και ανθεκτικοί στη ζώνη 3, μπορεί να χρειάζονται λίγη επιπλέον προστασία σε περιοχές που αντιμετωπίζουν ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες. Μόλις γίνει η κοπή, μπορείτε να καλύψετε τη βρωμιά. Καλύψτε με μια παχιά στρώση οργανικού μούλτι..

Μπορεί να θέλετε να καλύψετε το μούλτι γύρω από τη γλάστρα σας, ειδικά αν είναι μικρό και κακώς μονωμένο. Βοηθά επίσης να ομαδοποιήσετε πολυετή φυτά σε γλάστρες σε προστατευμένη τοποθεσία όπου δεν φυσάει πολύ.

τελικές σκέψεις

Ο αστέρας ανθίζει το φθινόπωρο. Πριν από πολύ καιρό τα περισσότερα μονοετή και πολυετή φυτά σταμάτησαν να το κάνουν αυτό. όταν φυτεύεται σε δοχείο Μπορούν να μετακινηθούν και να τοποθετηθούν σε μια φθινοπωρινή διάταξη από κολοκύθες, πανσέδες και σκιάχτρα ή να μείνουν μόνα τους για μια πολύχρωμη επίδειξη λουλουδιών.

Όταν τελειώσει επίσημα η σεζόν και τα έχεις βάλει για ύπνο για τον χειμώνα. Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι θα επιστρέψουν τον επόμενο χρόνο. με αυτοπεποίθηση μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *