Philodendron Imperial Green Care: Ένας πλήρης οδηγός για αρχάριους

Philodendron Imperial Green Care

Philodendron Imperial Green Care: Ένας πλήρης οδηγός για αρχάριους

Philodendron Imperial Green Care

Το αυτοκρατορικό φιλόδενδρο είναι ένα εξαιρετικό φυτό σε γλάστρα. φυτό με γυαλιστερά φύλλα Αυτό το πράσινο και καταπράσινο φέρνει την ομορφιά της φύσης στο σπίτι σας.

Αν ψάχνετε ή έχετε ήδη ένα στο σπίτι. Αυτός ο οδηγός Philodendron Imperial Green Care πρόκειται να γίνει ο καλύτερός σας φίλος.

Αυτό το φιλόδενδρο χωρίς αμπέλια είναι ιδανικό για αρχάριους που εξακολουθούν να είναι συνηθισμένοι να διατηρούν το φυτό ανέπαφο. Φτηνό και πολύ εύκολο να το βρεις. Για να μην αναφέρουμε την ομορφιά οποιουδήποτε χώρου στο σπίτι σας που χρειάζεται λίγο πράσινο.

Ο παρακάτω οδηγός θα σας εξηγήσει πώς να φροντίζετε τα αυτοκρατορικά χόρτα σας. ανάγκες των φυτών σε νερό, θερμοκρασία και φως, καθώς και προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Τι είναι το Philodendron Imperial Green;

Ένα από τα πολλά είδη φιλόδεντρων που μπορείτε να βρείτε. Το Imperial green είναι ένα αρωματικό φυτό. Είναι εύκολο στη φροντίδα και δείχνουν όμορφα όλο το χρόνο.

όρθιο δέντρο ποτέ αποτρεπτικά μάτια ή αποτρεπτικά μάτια Αλλά τα μεγάλα γυαλιστερά πράσινα φύλλα κάνουν ένα όμορφο φύλλωμα.

Αυτό το φυτό δεν χρειάζεται πολύ έντονο φως. Έτσι θα φαινόταν υπέροχο σε ένα μπάνιο, υπνοδωμάτιο ή σαλόνι στο κέντρο της σκηνής. Τοποθετείται σε ουδέτερο δοχείο ή καλάθι. Και θα κάνει όλους αρκετά τυχερούς να το απολαύσουν.

Πώς να φροντίσετε το Philodendron Imperial Greenery

Πώς να φροντίσετε το Philodendron Imperial Greenery

Αν φέρεις στο σπίτι το πρώτο αυτοκρατορικό πράσινο φιλόδενδρο Μπορεί να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι με το να μην κρατάτε απλώς αυτό το φυτό ζωντανό. Αλλά να είστε σίγουροι ότι μεγαλώνει.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Και έχετε επιλέξει ένα έξυπνο δέντρο για να ζήσετε στο σπίτι σας.

Τα αυτοκρατορικά πράσινα είναι συνηθισμένα φυτά που ζητούν την αγάπη και την προσοχή σας. Δεν είναι επιλεκτικό όπως άλλα φυτά. (Έχετε δει ποτέ σύκο βιολιού;)

Επομένως, θα πρέπει να ακολουθούνται οι ακόλουθες οδηγίες φροντίδας. Και θα απολαύσετε αυτό το όμορφο δέντρο για πολλά χρόνια.

Απαιτήσεις Philodendron Imperial Green Light

Τα Imperial greens είναι εκπληκτικά ανεκτικά σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. αλλά σε χαμηλό φωτισμό Θα βγει σιγά σιγά. χωρίς ανάπτυξη και θα επιβιώσει αλλά δεν θα αναπτυχθεί απαραίτητα

Κατ ‘αρχήν Το αυτοκρατορικό σας πράσινο πρέπει να παρέχει έντονο, έμμεσο φως. Το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να είναι πολύ σκληρό. Επομένως, μην το τοποθετείτε σε μέρος όπου ο ήλιος είναι πολύ ζεστός.

Απαιτήσεις θερμοκρασίας θερμοκηπίου Emperor Philodendron

Εφόσον διατηρείτε τα φυτά σε σταθερή θερμοκρασία δωματίου 18-28°C, θα είναι εντάξει με οποιοδήποτε κρύο και θα δείτε μειωμένη ανάπτυξη. και αν η θερμοκρασία πέσει ή αυξηθεί πολύ Το φυτό σας μπορεί να υποστεί κραδασμούς και ζημιές.

Το Imperial Green πρέπει να κρατηθεί μακριά από την πόρτα για να αποφευχθεί το χτύπημα από επικίνδυνα ρεύματα.

Γονιμοποίηση Imperial Green Philodendron

Γονιμοποίηση Imperial Green Philodendron

Η λίπανση των φυτών σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα διατηρήσετε υγιή και να αναπτυχθούν. Αλλά αυτό πρέπει να γίνεται μόνο το καλοκαίρι και την άνοιξη καθώς μεγαλώνουν.

Προσθήκη τροφής ή λιπάσματος για κάθε καλό φυτό εσωτερικού χώρου Δύο εβδομάδες είναι καλές για τα αυτοκρατορικά λαχανικά. συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων ποικιλιών philodendron

Έδαφος για το Philodendron Imperial Green

Κατά τη φύτευση και τον πολλαπλασιασμό του αυτοκρατορικού φιλόδεντρου Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα φυτά σας έχουν πλούσιο έδαφος για να ευδοκιμήσουν.

Αυτά τα φυτά προτιμούν ένα μείγμα γλάστρας που στραγγίζει καλά. αλλά εξακολουθεί να μπορεί να διατηρήσει την υγρασία Το χώμα τύρφης είναι το καλύτερο.

Philodendron Imperial Green Moisture

Τα φιλόδενδρο είναι εγγενή σε τροπικά περιβάλλοντα. Επομένως προτιμούν ενδιαιτήματα με υψηλή υγρασία, η υγρασία 40-60% είναι η καλύτερη, αλλά μπορείτε να στεγνώσετε αυτά τα φυτά.

δίσκος χαλικιού, απλωτής φύλλων Και ένας οικιακός υγραντήρας μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πιο υγρού περιβάλλοντος.

Άρδευση Philodendron Imperial Greenery

Αυτά τα φυτά αγαπούν να είναι υγρά. Δεν ανέχεται όμως το υπερβολικό πότισμα. Αφήστε τα αυτοκρατορικά χόρτα να στεγνώσουν πριν τα προσθέσετε. Ποτίστε το φυτό σας μόνο όταν τα 1-2 εκατοστά του εδάφους αρχίσουν να στεγνώνουν.

Imperial Green Leaf Care

Μια άλλη ευθύνη ενός γονέα δέντρου είναι να διασφαλίσει ότι τα φύλλα είναι καθαρά, γυαλιστερά και απαλλαγμένα από σκόνη. Εκτός από την οπτική έλξη Η σκόνη εμποδίζει επίσης τα φυτά σας να απορροφήσουν όλο το καλό φως που απαιτείται για τη φωτοσύνθεση.

Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να σκουπίσετε τη σκόνη από τα φύλλα.

Πολλαπλασιασμός των φύλλων φιλόδενδρων

Το φιλόδενδρο σας μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα. ειδικά στο κατάλληλο περιβάλλον Αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί πιο γρήγορα από το δοχείο του.

Έτσι, όταν δείτε ότι το φυτό γίνεται πολύ μεγάλο για τη γλάστρα ή οι ρίζες αρχίζουν να βγαίνουν από τις τρύπες αποστράγγισης. Ήρθε η ώρα να μεταβείτε σε ένα νέο δοχείο.

Αυτό πρέπει να γίνει στα τέλη του χειμώνα ή στις αρχές της άνοιξης. Και συνήθως συμβαίνει κάθε χρόνο – ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα φυτά σας.

Όταν επιλέγετε μια νέα γλάστρα Βεβαιωθείτε ότι η γλάστρα δεν είναι μεγαλύτερη από μια ίντσα ή δύο ίντσες μεγαλύτερη από την παλιά, διαφορετικά κινδυνεύετε να υπερποτίσετε το φυτό.

Διάδοση του Imperial Green Philodendron

Τα αυτοκρατορικά πράσινα φιλόδενδρο είναι σχετικά εύκολο να πολλαπλασιαστούν. και μπορεί να φυτευτεί από την άκρη ή τα μοσχεύματα

Μόλις έχετε ένα καλό κόψιμο (περίπου 6 ίντσες μήκος) μπορείτε να το τοποθετήσετε σε νερό ή χώμα. Οι ρίζες πρέπει να αρχίσουν να σχηματίζονται σε περίπου 3 εβδομάδες.

Το κλάδεμα των αυτοκρατορικών πρασίνων σας

Αυτά τα δέντρα είναι πολύ χαμηλής συντήρησης. Και δεν θέλετε ένα ωραίο μέρος στο σπίτι σας. Άφθονο νερό και καλά λόγια καθώς περνάς.

Έτσι, αν δεν δείτε ξερά ή πεθαμένα φύλλα, Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κλάδεμα του δέντρου. Τα ανθυγιεινά φύλλα πρέπει να αφαιρούνται για να προωθηθεί η ανάπτυξη των φυτών.

Συνήθη προβλήματα φιλόδενδρων

Ενώ αυτά τα φυτά είναι απίστευτα εύκολο στη φροντίδα τους – ένα εξαιρετικό φυτό εκκίνησης – μερικές φορές υποφέρουν από προβλήματα που προκαλούν μεγάλο άγχος στα γονικά φυτά.

Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα επιλύονται εύκολα. Και το φιλόδενδρο είναι ένα ανθεκτικό φυτό που μπορεί να αναπηδήσει από σχεδόν οτιδήποτε.

σε ορισμένα στάδια του δέντρου Μπορεί να παρατηρήσετε ότι λειτουργεί περίεργα. Μερικές φορές τα φύλλα γίνονται από σκούρο πράσινο σε ένα περίεργο κίτρινο ή καφέ.

Ή το φυτό μπορεί να μαραθεί και να μοιάζει περισσότερο με λεπτό έφηβο παρά με λαμπερό φυτό σε γλάστρα. Μην ανησυχείτε, έχουμε μια λύση για αυτό.

σήψη των ριζών

Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα για όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου. Όχι μόνο φυλλώδη χόρτα

Η σήψη των ριζών επηρεάζει τις ρίζες και μόλις εμφανιστεί αυτή η ασθένεια, η θεραπεία του φυτού μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε τα φυτά σας από το να πεθάνουν από τη σήψη των ριζών είναι να αποτρέψετε την εμφάνισή τους.

Η σήψη των ριζών συνήθως προέρχεται από φυτά που αναπτύσσονται σε πολύ υγρό έδαφος. με άλλα λόγια Το υπερβολικό πότισμα είναι η μεγαλύτερη αιτία σήψης των ριζών των φυτών.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε το έδαφος και να διασφαλίζετε ότι ποτίζετε μόνο όταν το φυτικό έδαφος είναι στεγνό.

κρεμαστά φύλλα

Αν το φιλόδενδρο σου φαίνεται ζοφερό Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε. Εάν το φυτό δεν παίρνει αρκετό νερό, τα φύλλα θα πέσουν, αλλά μπορεί να δείτε πτώση των φύλλων εάν πάρει πολύ νερό.

Ένας άλλος λόγος για την πτώση των φύλλων είναι η θερμοκρασία. Εάν το φυτό σας βρίσκεται σε μέρος που είναι πολύ ζεστό, πολύ κρύο ή εκτεθειμένο σε ισχυρούς ανέμους Μπορεί να προκαλέσει μαρασμό των φύλλων.

τα φύλλα κιτρινίζουν (ονομάζεται επίσης χλώρωση)

Αν παρατηρήσετε ότι τα αυτοκρατορικά φύλλα του φιλόδενδρου σας κιτρινίζουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρώιμο σημάδι υπερβολικού ποτίσματος. που μπορεί να προκαλέσει σήψη των ριζών Ειδικά αν παρατηρήσετε ότι τα κάτω φύλλα αλλάζουν πρώτα.

Εάν είστε σίγουροι ότι ποτίζετε σωστά τα φυτά σας. Τα κίτρινα φύλλα μπορεί να προκληθούν από πολύ φως. Ειδικά αν είναι στο άμεσο ηλιακό φως. Είναι πιθανό το φυτό να βρίσκεται υπό πίεση κρύου καιρού. ή απλώς προσαρμογή σε ένα νέο περιβάλλον

καφέ κηλίδες

Οι καφέ κηλίδες στα πράσινα φύλλα σας μπορεί να είναι σημάδι ακατάλληλου ποτίσματος. Αλλά το αλίευμα είναι ότι μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο νερουλό. Ελέγξτε την υγρασία του εδάφους και εξετάστε το πρόγραμμα ποτίσματος σας.

Άλλες αιτίες των καφέ κηλίδων μπορεί να προκληθούν από τον κρύο καιρό ή τα νέα περιβάλλοντα. Η χαμηλή υγρασία μπορεί να προκαλέσει στο φυτό καφέ κηλίδες στα φύλλα.

Έντομα, ζωύφια και έντομα

Ευτυχώς, τα φυτά εσωτερικού χώρου του imperial green philodendron δεν επηρεάζονται από σφάλματα και έντομα. Αλλά πάντα ελέγχετε τα φυτά σας για ακάρεα αράχνης, αλευροφόρα και έντομα λέπια.

Εάν τα φυτά σας είναι μολυσμένα Μπορεί να στρεσάρει το φυτό και τα φύλλα μπορεί να φαίνονται άσχημα.

Συχνές ερωτήσεις Philodendron Imperial Green

Ακόμα αμφισβητείτε το Imperial Green Philodendron σας; Ακολουθούν ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τοξικότητα, τη δοσολογία και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. του φιλόδενδρου

Εάν έχετε πρόσθετες ερωτήσεις ή ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα αυτοκρατορικά φυτά φιλόδενδρων, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε.

Είναι το Philodendron Imperial Green ασφαλές για γάτες;

Οι κρύσταλλοι οξαλικού ασβεστίου υπάρχουν σε όλα τα φύλλα του φιλόδεντρου. Έτσι, αν η γάτα ή ο σκύλος σας δαγκώσει μια μεγάλη μπουκιά Δεν θα ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Αυτοί οι κρύσταλλοι είναι άβολοι και συχνά επώδυνοι στο στόμα. που μπορεί να ταξιδέψει στο στομάχι και τα έντερα εάν καταποθεί

Η κατάποση του φυτού μπορεί να προκαλέσει διάρροια, έμετο, δυσκολία στην κατάποση, πόνο και πρήξιμο στο στόμα. γλώσσα και χείλη και υπερβολικό σάλιο Εάν παρατηρήσετε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα, θα πρέπει να επισκεφτείτε αμέσως τον κτηνίατρό σας.

Πόσο μεγάλο είναι το αυτοκρατορικό πράσινο φιλόδενδρο;

Αυτά τα φυτά αναπτύσσονται γρήγορα εάν φροντίζονται καλά και υπό τις σωστές συνθήκες. Μετακινήστε το νέο δοχείο όταν γίνει πολύ μεγάλο για το δοχείο. κλάδεμα όταν χρειάζεται Κατάλληλο χώμα και νερό περίπου 10 cm την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.

Σε εσωτερικούς χώρους, τα φυτά σας θα σταματήσουν να αναπτύσσονται όταν έχουν ύψος περίπου 90 cm και 75 cm.

Τα κατακάθια καφέ είναι κατάλληλα για το φιλόδενδρο;

Αν είσαι η βασίλισσα της καφεΐνης Θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να μοιραστείτε την αγάπη σας για τον καφέ με τα φυτά του σπιτιού σας. Φυσικά δεν πίνουν καφέ. Αλλά μπορεί να επωφεληθεί από το χώμα που αναμιγνύεται με το χώμα.

Εάν χρησιμοποιείτε κατακάθι καφέ για να γονιμοποιήσετε το φιλόδενδρο Χρειάζεστε μόνο μια μικρή ποσότητα – περίπου μια κουταλιά της σούπας ανά μικρό φυτό. Μπορείτε να πασπαλίσετε ένα λεπτό στρώμα πάνω από το χώμα.

Τα φυτά φιλόδεντρου αρέσουν στην ομίχλη;

Το φιλόδενδρο σας χρειάζεται υψηλό επίπεδο υγρασίας σε έναν χώρο διαβίωσης για να ευδοκιμήσει στα καλύτερά του. Εάν ζείτε σε ξηρό κλίμα Υπάρχουν τρόποι για να προσθέσετε υγρασία στα φυτά σας. Η διατήρηση ενός υγραντήρα στο δωμάτιο είναι μια καλή ιδέα. Αλλά η κάλυψη του φυτού θα αυξήσει την υγρασία.

Διατηρήστε το αυτοκρατορικό αειθαλές φιλόδενδρο σας χαρούμενο και υγιές.

όπως βλέπεις Το αυτοκρατορικό πράσινο φιλόδενδρο είναι ένα υπέροχο φυτό από μόνο του. Δεν παρέχει μόνο μια όμορφη θέα στο πράσινο που φωτίζει το σπίτι σας. αλλά και εύκολο στη φροντίδα Ακόμα κι αν δεν πίστευες ποτέ ότι είχες πράσινο αντίχειρα. Αλλά αυτό το φυτό σύντομα θα σας αλλάξει γνώμη.

Κατ ‘αρχήν Θα πρέπει να κανονίσετε ένα μέρος για να καθίσετε. Θα πρέπει να έχει άμεσο φως. νερό όσο χρειάζεται (Ούτε πολύ ούτε πολύ λίγο) και διατηρώντας το δωμάτιο σε σταθερή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και το φυτό σας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί. Αυτό σας αφήνει χαρούμενους φίλους φυτών για να μοιραστείτε τον χώρο διαβίωσής σας.


Μερικοί από τους συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Εάν επιλέξετε να κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους, Θα κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους συνεργατών, βοηθάτε το At Home With Who’s να δημιουργήσει χρήσιμο περιεχόμενο και το κόστος λειτουργίας αυτού του ιστότοπου. Οι γάτες μου και εγώ σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *